Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random Pics: Barbie, Chia zaad & Jani


We zijn alweer maart, de lente nadert en het weer zit helemaal mee! Laat maar komen zou ik zeggen! Perfect om nog eens mijn alledaagse foto's op een rijtje te zetten.
Heel wat lekkers (niet alleen candy and sweets), wat make-up en parfum, maar ook wat meer info over het nieuwe tv-programma met Jani!
Lente-weer vraagt voor pasteltinten! 

Mijn favoriete make-up producten van het moment.

Late night bloggin' met mijn superleuk notaboekje van hema en lekkere mini-smarties!

Als ik in Antwerpen ben moet ik altijd eens langs Forever21, en daar kocht ik bij mijn laatste stop dan ook deze leuke Barbie-trui :)

Pannenkoeken op zondag in het Pannenkoekenhuisje, waar ze dit supermooi servies hebben!

Tegenwoordig probeer ik af en toe gezond te gaan eten (de zomer komt eraan, nietwaar), en deze combinatie is heerlijk: griekse yoghurt, blauwe bessen en chia zaad (die ik trouwens bij Kruidvat kocht)

Afgelopen week was het krokusvakantie. Ideaal om die in te zetten was met de Disneyfilm Planes, 
die juist uit is op dvd, een aanrader!

Vorige week werd ik door Dove & Vijf Tv uitgenodigd op de première van het nieuwe tv-programma All You Need Is Jani, met Jani Kazaltzis. Superleuk programma waarbij hij vrouwen kledingtips geeft en daarbij helpt aan een date. Heel geslaagd als je het mij vraagt, dus komende woensdag zeker afstemmen op Vijftv. Nadien komt er nog een nieuw programma op de buis, Koppels. ik ga nog niet veel verklappen maar ik heb alvast goed gelachen! Zeker kijken woensdag dus!

BBQ Season is officially open, dankzij deze Maak je Smaak-winnaar van Lays.

Bf & I, both smell like Chanel. En wat een heerlijke geuren. De N°5 Chanel is de haarmist, heel fijn en ik gebruik hem regelmatig. De Allure Homme Sport is een travelspray, superhandig en wat ruikt hij goed!!

Mickey Waffles are the best!

Hopelijk vonden jullie het leuk om zien! Geniet nog van jullie weekend! x