Mogelijk gemaakt door Blogger.

Babor Sea Anemone & Easter-fun


De kleuren voor de lente- en zomerlooks van Babor brengen je ineens naar tropische sferen. Van exotisch groen en hemelsblauw maar ook oranje, roze en koraaltinten zijn van de partij.
Ik toon jullie graag de Lip Gloss Stick in Sea Anemone, die sinds vandaag tot mijn nieuwe favoriet gekroond werd.Heel veel kan ik niet vertellen over het product, het is een Lip Gloss Stick, die we tegenwoordig wel bij verschillende merken tegenkomen. Het is een mix van lipgloss en lippenbalsem, de perfecte combinatie dus van kleur en verzorging voor je lippen. Hij voelt heel zacht en licht aan, je hebt helemaal niet het gevoel dat je iets op je lippen draagt, terwijl ze wel heel gehydrateerd aanvoelen.

Deze Sea Anemone is een mooie koraaltint met een subtiele glitter in, die heel mooi uitkomt in zonlicht. De kleur is heel subtiel en toch aanwezig. Brengt makkelijk aan en mijn lippen voelen direct zacht aan. Hij blijft niet zo heel lang zitten, maar de verpakking ziet er leuk uit met de combinatie van goud en wit dus reden te meer om hem extra boven te halen. Hij heeft ook een aangename geur.
Is ook verkrijgbaar in Sea Shell, een felroze kleur.

Misschien leuk om te vragen aan de paashaas, samen met hét Babor Paasei, die ook dit jaar terug verkrijgbaar is. Wat is het precies? Het is een doos in de vorm van een paasei met daarin veertien deurtjes, waarvan je elke dag eentje mag openen. Achter elk van de deurtjes schuilt een selectie van de favoriete Babor fluids.

Hij ziet er heel leuk uit in goud met roze bloemenmotief. En je huid wordt twee weken lang verwend en ziet er nadien beter en jonger uit! In het ei vind je:
2x Lift Express Fluid (lifting-ampul die rimpels gaat gaan aanpakken)
2x Hydra Plus Active Fluid (extra vocht voor de huid dankzij hyaluronzuur)
2x Algae Plus Active Fluid (concentraat met natuurlijk plankton-algenextracten om langdurig te hydrateren)
2x New Skin Fluid (gaat de lipidenmatrix gaan herstellen)
2x Collagen Booster Fluid (stimuleert huideigen collageenproductie, ideaal voor een strakkere huid)
2x 3D Lifting Fluid (rimpels worden verminderd, weefsel verstrakt en contouren verstevigd)
1x SeaCreation The Serum (een serum met een bijzonder sterke anti-aging werking)

Ik ben begonnen met deurtje één, maar heb deze kuur al eerder gedaan en mijn huid is er altijd supertevreden mee, Babor fluids zijn echt één van hun bestsellers en je weet waarom eens je ze begint te gebruiken!

Wat denken jullie van deze producten?

Babor Lip Gloss Stick - Sea Anemone - €17.50
Babor Paasei - €42.50
Verkrijgbaar in een Babor schoonheidsinstituut en op babor.be