Mogelijk gemaakt door Blogger.

Park Avenue - Delicate


De nieuwe nagellakcollectie van Park Avenue 'Spring Colours' bestaat uit leuke pastelkleurtjes voor de lente. Van paarstinten en roze tot oranje, groen en blauw. Vandaag toon ik jullie graag de kleur Delicate, een pastelblauwe tint.Ik zag overal pasteltinten verschijnen op de nagels dat ik zin had dit kleurtje eens uit te proberen. Het was het eerste lakje dat ik probeerde van Park Avenue en ik was best tevreden met het resultaat. Na twee laagjes zag hij er mooi egaal uit. Het heeft een redelijk dikke structuur dus snel aanbrengen is de boodschap.
Na ongeveer een drietal dagen heb ik hem eraf gehaald, omdat de lak dan toch al hier en daar wat van mijn broze nageltippen verdwenen was.

Pastelkleurtjes zijn helemaal in voor lente en zomer, dus ik ga zeker nog kleurtjes moeten inslaan (of misschien eerst mijn nagellak-collectie eens uitspitten). Ik wou ook een palmboom op mijn nagel maken, op een nagelwiel was het me nog redelijk gelukt, maar eens op mijn nagel was het toch niet zo een succes (ik ga eerst eens op les bij Elfi ;)). Misschien moet ik toch eerst maar eens beginnen met een niet zo ingewikkelde nailart, haha!

Wat denken jullie van de kleur? Hebben jullie zelf al lakjes van Park Avenue gebruikt?

Park Avenue - Spring Colours
Exclusief verkrijgbaar bij Di - €3.90/st.