Mogelijk gemaakt door Blogger.

Cherry-lover


Ik ben een kersen-fan. Van het fruit op zich, maar vooral ook van producten met een heerlijke kersengeur. De combinatie van het zoete, fruitige en het frisse maakt het heel draagbaar voor mij, perfect met het opkomen van dat fijne lentegevoel, Yes spring, I'm waiting for you!!
Vandaag zet ik graag enkele van mijn favoriete cherry-products op een rijtje.Zo is er het parfum van Escada, Cherry in the Air. Elk jaar brengt Escada een heel fijn lente- of zomergeurtje op de markt. Vorig jaar was dat deze Cherry in the Air, en sindsdien gebruik ik hem nog heel regelmatig. Hij is heel licht en heel fris, en bevat een combinatie van sappig rood fruit met een akkoord van marshmallow.

Lippenbalsems kan je nooit genoeg hebben, waarom dan niet met een kersen-smaakje. In mijn handtas vind je de Cherry Chapstick (die ik kocht in Londen bij Boots) en een Carmex lippenbalsem, ook de cherry-flavour (die kocht ik bij Urban Outfitters).

Ultra Doux van Garnier heeft altijd fijne geurtjes. Deze kids-versie is een 2-in-1 shampoo met kersen en zachte amandel, maar ik gebruik hem ook stiekem voor mezelf, love it!

Daarnaast heeft ook L'Occitane heerlijke producten, met heel wat kersengeurtjes. Zo is er de Cherry Blossom, waarvan ik een heerlijke douchegel en een handcrème heb. Nieuw in het gamma is de Red Cherry. Ik vond deze nieuwe handcrème uit deze lijn onlangs in de bus, en omdat ik hem zalig vond kreeg ik nadien van een lieve vriendin het nieuwe parfum cadeau, omdat ze wist dat ik zo'n fan ben van kersengeurtjes en van de handcrème!

De handcrèmes van L'Occitane zijn echt de handigste, perfect voor in de handtas, een superformule en de heerlijkste geurtjes.
Het Red Cherry parfum zelf ziet er prachtig uit, wat een mooie verpakking. Hij bestaat uit een combinatie van lentebloemen, zomerkersen en hij bevat ook nog frisse citrustoetsen, what's not to love!
De Cherry Blossom douchegel, hebben ze trouwens ook een parfum van, bevat meer de geur van kersenbloesem en fresia.

Zijn jullie ook zo'n fan van kersengeurtjes, of toch een andere favoriet?