zaterdag 8 juni 2013

Shopping-time

Een nieuwe winkel in de buurt die zijn deuren opent, een shopping-date in Gent, een vrij uurtje in Antwerpen, ... Gevaarlijk als je met je bankkaart in de aanslag op stap bent. Misschien niet altijd zo 'nodige' aankopen, but then again, het weer ging erop achteruit ipv vooruit dus hadden we iets nodig om ons op te peppen, en daarna begon het dan ineens te zomeren, en waren er dringend zomerkleedjes in de kast nodig (nee, die van vorig jaar alleen waren niet voldoende meer)!
Mijn nieuwste aankopen, allemaal op een rijtje, check it out:

Deze week moest ik in Antwerpen zijn voor een gezellige lunch met Le Petit Marseillais (daarover later meer). Ik ging iets vroeger door en had nog een uurtje de tijd even binnen te springen bij New Look en Forever21 op de Meir. Resultaat, een paar nieuwe schoenen, een nieuwe ring, een kleedje en drie truitjes!
Het kleedje deed ik vandaag al aan, the perfect summer dress!

De kledingzaak Euforie opende onlangs een nieuwe winkel in Lochristi! Hoera, of misschien net niet, want ik woon er dan ook heel dicht bij en moet er eigenlijk elke dag passeren met de auto (neen etalage, ik kijk niet elke keer om, damn you!). Tijdens de opening maakten ze er een waar feest van, en ik ging natuurlijk ook eens een kijkje nemen en mocht er samen op stap met styliste Sarra Feriani. Ze haalde er een aantal leuke items voor me uit, dingen die ik zelf niet zou kiezen maar die ik achteraf wel leuk vond.
Ik ging uiteindelijk naar huis met een superleuk kleedje met tijgertjes en een beige broek met print (al ben ik toch niet helemaal overtuigd van de broek).
Eerste foto via de facebookpagina van Euforie

Ook als de winkels allemaal dicht zijn, wil het niet zeggen dat er niet meer geshopt kan worden. Enkele dingen die al eventjes op mijn verlanglijstje stonden, kocht ik dan maar online.
De Tangle Teezer kocht ik bij Beautybay. Het is een borstel, speciaal om pijnloos knopen uit te kammen. Ik vind hem heel erg fijn en mijn haar is ook mooi glad en glanzend hiermee!
Naar de Carmex Cherry lippenbalsem was ik ook al eventjes op zoek. Ik vond hem op Urban Outfitters, toen ik mijn nieuwe ananas-bordje bestelde (zie je een glimp van op de foto).

Ik werd enkele weken terug ook uitgenodigd de winkel iU te gaan ontdekken. Handig om zo eens op het gemak hun volledige assortiment te zien. Het is net als een grote apotheek, waar ze ook iets meer make-up verkopen. Ik heb er enkele fijne merken en producten gespot, en kocht een nieuwe Bioderma Sensibio H2O reiniger. Ik gebruik deze al jaren en mijn laatste fles was net op.
Maar ook de Mavala lakjes vond ik er superleuk en ik ben heel benieuwd naar de Fond de Teint Mousse van La Roche-Possay. 

Vorige week vrijdag had ik een dagje vrij en ontmoette ik Jemke van The Style Avenue. We planden een shoppingtripje in Gent, met heel wat gechitchat, cupcakes en natuurlijk geshop.
De buit was niet zo heel groot, enkele yummie cupcakes van Julie's House, Scented nagellakjes van Models Own die ik kocht bij Beautyqueen (volgt nog een review van), een schattig Barbapapa doosje die ik haalde bij The Fallen Angels en nog enkele accessoires van h&m.
Het was een superleuk dagje, zeker voor herhaling vatbaar!

Wat kochten jullie zo de afgelopen dagen/weken? En wat vinden jullie van mijn aankopen?
Petra x

34 opmerkingen:

 1. Ik heb de laatste tijd ook flink geshopt (oeps), vandaag zelfs nog! (dubbel oeps) :)
  Die Tangle Teezer prikkelt nog steeds mijn nieuwsgierigheid. Leuk kleedje trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. :) hihi!
   Ja, ik vind hem echt goed en kostte iets rond de €10.
   Bedankt!

   Verwijderen
 2. ow my! die cupcakes zien er meer dan een beetje delicious uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zit in een "no buy" periode! Ik hoop het vol te houden tot de solden!! Mooie aankopen trouwens!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, nu moet ik ook wachten tot aan de solden (hopelijk lukt me dat ;))
   Bedankt! x

   Verwijderen
 4. Leuk kleedje! Dat rode riempje past er echt perfect bij!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, vond dat ook een leuk detail! Kwam bij het kleedje!

   Verwijderen
 5. die tangle teezer steekt echt al tijden mijn ogen uit... heel mooi kleedje trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. je hebt leuke spulletjes geshopt.!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat gestreept kleedje is leuk ! Ik ben onlangs ook nog eens gaan shoppen. Gelukkig is het weer nu al wat beter zodat die nieuwe kleren eindelijk uit de kast kunnen !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, eindelijk!! Hopelijk blijft het duren, tot oktober ofzo :)

   Verwijderen
 8. Flink geshopt ! Ik heb ook wel mijn best gedaan de laatste tijd, mag het nu wel stil leggen met de solden in het vooruitzicht. Heb de Tangle Teezer ook sinds kort en vind hem erg fijn !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik verplicht mezelf nu ook te wachten op de solden, haha!

   Verwijderen
 9. Dat kleedje is echt zo leuk! Fijn geshopt!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Superleuke foto's. Mooie broeken, fan van de prints.
  En mijn kapper heeft die kam ook, benieuwd wat je er van vindt.

  xoxo
  Grietje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind hem heel aangenaam, kamt makkelijk door zonder pijn en mijn haar ziet er mooi glad uit!
   Bedankt :)

   Verwijderen
 11. Dat gestreepte jurkje is echt very cute! En van de Tangle Teezer zal je geen spijt hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel mooi kleedje!
  Heb zelf ook de Tangle Teezer in het oranje en het is de beste borstel die ik ooit gehad heb voor mijn haar!
  Ik was van plan om er ook binnenkort een blogpost over te doen :)
  Great minds think alike!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Da's flink geshopt! Ik heb deze week een vintage kleedje met kersjes gekocht bij Topvintage.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, dat klinkt als iets dat ik ook mooi zou vinden ;)

   Verwijderen
 14. ik wil eerst wat afvallen... echt nog wat overtollige wintervetjes :)
  en dan shoppie! Heel mooi kleedje, écht een petra-kleedje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb me echt al zot kalm gehouden de laatste tijd! Toch leuke kleine aankoopjes, stiekem zijn die vaak de leukste :-)

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke items!! En dat jurkje op de eerste foto, helemaal navy.. anchors away baby!! Ik zit ook te 'broeden' op een navy nailart (wil nog niet helemaal lukken but I'm workin' on it).. en ben helemaal into navy stuff nu ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuke shoplog!
  Waar heb je die bioderma flessen precies gevonden aub :)?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze haalde ik bij iU, maar je kan die gewoon bij de apotheek halen!

   Verwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram