Mogelijk gemaakt door Blogger.

Webshoptip: Snoepzoet.be


Online shoppen, het blijft handig en heel makkelijk. Vandaag een leuke tip voor jullie, geen fashion of beauty deze keer, maar snoep. Denk maar kersjes, smurfen, perziken, hartjes, dracula-tanden, en zoveel meer. Je waarschijnlijk nu al heel veel zin in snoep, sorry!
Het nieuwe snoepwinkeltje Zoet opende deze week haar deuren in Mechelen, maar je kan ook online bestellen op snoepzoet.be, hoeraaa!

Als je natuurlijk in de buurt bent van Mechelen, zou ik zeker aanraden het winkeltje eens te bezoeken, want daar verkopen ze oa. ook nog artisanale lekkernijen zoals bv. gin tonic-pralines en macarons de Paris (die worden er trouwens elke donderdag vers geleverd).

Op de webshop zelf kan je kiezen uit een groot assortiment schepsnoep (zo is er ook gelatinevrij, glutenvrij, lactosevrij en vegetarisch snoep, dus er werd aan iedereen gedacht) en leuke zeldzame zoetigheden, zoals een volledig assortiment marshmallows en superleuke 'hippos' chocolaatjes van Barú.
Daarnaast kan je ook geschenkjes bestellen, in leuke thema's, of kan je Zoet inschakelen voor je feestjes!

Ik ben fan van online shoppen, én van snoepjes, dus de perfect combinatie vind ik zelf, haha! Bovendien heb je je pakketje de dag na je bestelling al in huis (als je besteld voor 17u).
Wat denken jullie van dit concept?

Zoet - Onze-Lieve-Vrouwestraat 143, Mechelen
www.snoepzoet.be
meer info ook via de facebookpagina van snoepzoet