Mogelijk gemaakt door Blogger.

Clinique - Superdefense SPF20 Daily Defense Moisturizer


Ontbijten is zo belangrijk, en het liefst van al dan een gezond ontbijt! En waarom dat ook niet voorzien voor je huid, een gezonde start van de dag? Daar dacht Clinique aan, met de nieuwe Superdefense SPF20 Daily Defense Moisturize, om je huid een fantastisch begin van de dag te geven!

Deze dagcrème gaat de huid gaan beschermen tegen de eerste verouderingsverschijnselen en gaat daarbij ook toekomstige beschadiging gaan voorkomen. Hoe doet hij dat? Door tegelijkertijd de huid te gaan hydrateren, beschermen en herstellen, en dat de hele dag lang!
Hij hydrateert de huid 24 uur lang, zo is de huid beter beschermt tegen omgevingsinvloeden. Daarbij is er een cocktail van antioxidanten, zoals vitamine C en E, en een zonnefilter van SPF 20 toegevoegd, zo is de huid beschermt tegen het ontstaan van lijntjes en rimpeltjes en tegen de schadelijke invloeden van de zon.
Daarnaast bevat de formule oa. zeewaaierextract en cafeïne die de huid verzachten en kalmeren.

De moisturizer heeft een lichte, zijdeachtige textuur die snel wordt opgenomen en die de huid direct fris doet aanvoelen. Hij voelt heel aangenaam en mijn huid voelt zacht en gevoed aan. Ik gebruik dit nu sinds enkele weken elke morgen, en ik merk toch echt dat hij wonderen doet. Mijn huid straalt en voelt veel gladder en gehydrateerd aan. Je hebt ook echt niet veel product nodig, a little goes a long way!
Perfect met de zonnige dagen van de afgelopen week dat hij ook een zonnefactor bevat, want 's morgens denk je er niet altijd aan of je nu zonnecrème gaat nodig hebben of niet.

Hij is verkrijgbaar in twee formules, voor de droge en voor de vettige huid, ik heb de versie voor de vettige huid.
Wat denken jullie van dit product?

Clinique - Superdefense SPF20 Daily Defense Moisturizer - €53.80
Verkrijgbaar in de parfumerie en op clinique.be