Mogelijk gemaakt door Blogger.

Garnier Ultra Doux - Trésors de Miel


Iedereen kent wel de Ultra Doux producten van Garnier, ze hebben altijd zo een fijne geurtjes. Zo gebruikte ik onlangs nog de kersen en de vanille-papaya variant. Maar nu dus een nieuw gamma, vol voedende elementen van honing, Trésors de Miel, speciaal om fragiel en broos haar te versterken, beschermen en voeden.
In het gamma vind je een shampoo, conditioner, masker en een serum voor de puntjes. Ik testte de shampoo en de conditioner, dus daar vertel ik jullie graag wat meer over.

In de bijenkorf vond Ultra Doux drie schatten voor het haar, de ideale cocktail om kwetsbaar en breekbaar haar te gaan aanpakken. De meest gekende is voedende honing. De nectar is rijk aan voedingselementen en vitamines. Hij gaat het haar gaan voeden zonder te verzwaren en bovendien maakt hij het soepel en zacht.
Als tweede is er de herstellende koninginnenbrij. Dit elixer is een concentraat van voedingselementen dat het haar vanaf de wortel versterkt en herstelt. Het is daarnaast een bron van vitaliteit, dus perfect voor futloos haar.
Als laatste is er de beschermende propolis, het natuurlijke cement van een bijenkorf. Hij wordt door de bijen gemaakt om de bijenkorf te beschermen en te herstellen. Ook op het haar heeft het een beschermend effect.

Naast deze fijne ingrediënten bevatten de Trésors de Miel producten ook een heerlijke geur, een combinatie van blonde honing, vanille en tonkaboon. Een heerlijke geur die heel erg warm is, en ook lang blijft hangen.
De producten bevatten geen parabenen.

De reconstruerende shampoo gaat het haar gaan herstellen en versterken. Hij heeft een lichte en vloeibare textuur en brengt makkelijk aan. Heel wat schuim, mijn haar voelt zacht en vol tijdens het wassen en vooral hij heeft een heerlijke geur. Spoelt makkelijk uit en mijn haar is proper en voelt heel fijn aan.

Nadien gebruik ik de crèmespoeling, die het haar dan weer gaat ontwarren en extra gaat voeden.
Mijn haar voelt heel erg zacht aan, ik ben tevreden met de werking van de producten, maar ben nog meer fan van de geur. De geur van honing komt heel warm en aangenaam over, en hij blijft ook heel lang aanwezig. Ik was mijn haar meestal 's avonds, en het viel mij in het begin erg op dat ik de dag nadien dacht van 'wat ruikt hier nu zo lekker' en dan was het mijn haar, haha!
Heel erg fijne producten dus, en dat aan een budgetprijsje. Aanrader zou ik zeggen!

Wat denken jullie van de Trésors de Miel producten van Ultra Doux?

Garnier Ultra Doux - Trésors de Miel
Shampoo - €2.99
Crèmespoeling - €3.19
Masker - €5.49
Serum - €7.99