Mogelijk gemaakt door Blogger.

Uitgetest: Striplac


Vorig week bracht ik een bezoekje in het schoonheidsinstituut Esthetiek Ilse D in Gent. Op de planning, een heerlijke manicure en mijn nagels in een kleurtje die wel tot tien dagen kunnen houden zonder af te schilferen, namelijk met Alessandro Striplac. Ik vertel er jullie graag wat meer over:Ilse gaf me direct een aangenaam gevoel, ik voelde me op men gemak bij haar en ze weet goed waarmee ze bezig is.
Naast manicures en pedicures kan je bij haar ook terecht voor heel wat andere zaken, nl. spraytanning, whitening van de tanden, gelaatsverzorgingen, wimperverlenging en bodysculptor, daarnaast is ze een gediplomeerde specialiste in suikerontharing en is ze gespecialiseerd in het shapen van wenkbrauwen, via de speciale techniek van HD Brows, waarvoor ze een opleiding volgde in Londen. Heel wat leuks dus, en dat weten haar klanten, wat ze heeft een drukbezette agenda.
Ik ging dus voor een manicure en Striplac op mijn nagels.
Klaar!

Wat is Striplac nu precies? Het is een peel-off UV nagellak, die in 60 seconden uithardt onder een LED/UV lamp. Hij geeft een glossy finish, is krasbestending en schilfert niet af, en dat kan tot tien dagen lang aanhouden, afhankelijk van de staat van je nagels. Daarna haal je de nagellak gewoon af je nagels door het af te pellen, er komen geen producten aan te pas, wat ook beter is voor je nagels.
Als eerste wordt er gebruik gemaakt van een base coat, daarna twee laagjes nagellak, en dan nog een topcoat, en klaar.
Vlnr: Net gelakt - dag 2 - dag 4 (iPhone-foto's)

Ben ik tevreden? Ik was heel blij met het resultaat, mijn nagels worden niet op voorhand gevijld dus raken ook niet beschadigd. Nagellak gaat bij mij al na één of twee dagen gaan schilferen en deze bleef er mooi uitzien, mooie glans, geen krassen en ook geen slijtage.
Door de laagjes zien je nagels er wel dikker uit, zoals precies je gelnagels zou ophebben.
Ik ging voor een mooie roze kleur (je kan uit een twintigtal kleuren kiezen), en bij mij bleven ze er zes dagen opzitten. Op de zesde dag begon één nagel wat los te komen, en dan heb ik ze er toch maar allemaal afgehaald. Verder zagen ze er nog mooi uit. De Striplac kon ik makkelijk van mijn nagels halen. Enkele van mijn nagels zagen er heel droog uit, maar een verzorgende lak en wat olie deden wonderen.
Mijn nagels op dag 5, en ze zien er nog perfect uit!

Zou ik het opnieuw doen? Ja, zeker en vast. Ik vind het heel makkelijk en het ziet er mooi uit! Ideaal ook om op vakantie te gaan, geen omkijk naar je nagels!
(Ilse D. doet ook Gelish lak, dat is een beetje hetzelfde principe, maar dat zou dan tot drie weken houden, maar hoeft wel met een speciaal product afgeweekt worden).
Ook leuk is, je kan ook zelf een Striplac doe-het-zelf pakketje aankopen om thuis aan de slag te gaan. Daar betaal je dan €99.95 voor en heb je een setje met een uv-lamp, een base/topcoat, een kleurtje, reinigingspads, een vijl en een bokkenpootje.

Wat denken jullie ervan? Hebben jullie zelf al ervaring met Stiplac?

Esthetiek Ilse D. - Sint-Lievenslaan 95, 9000 Gent 
Meer info op de Website of op haar Facebookpagina
Manicure met Striplac - €25 / Luxe behandeling - €45