Mogelijk gemaakt door Blogger.

Chanel Les 4 Ombres - Tissé Cambon


Het oogschaduwpalet 'Les 4 Ombres' van Chanel bestaat al sinds 1982 en is een echte bestseller. Een topproduct dus die anno 2014 een nieuwe formule meekreeg, om er nog creatiever mee om te springen.
Ik toon jullie vandaag graag de vier tinten van de Tissé Cambon, met leuke roze- en paarstinten, waar ik twee ooglooks mee maakte.

Geïnspireerd door een aantal tweet-stoffen van het Huis, stelt Chanel nu acht nieuwe harmonieën voor Les 4 Ombres samen. De vier tinten uit één palet hebben ieder een kleur van een draad uit het weefsel, en sluiten dan ook perfect op elkaar aan.
De nieuwe formule van de oogschaduw bestaat uit een hoge concentratie pure pigmenten, de textuur is soepel en zacht en is daardoor makkelijker aan te brengen, glijdt als het ware over het ooglid, en blijft ook langer zitten.

Tissé Cambon bestaat uit één highlight-kleur, een bleek blauwroze tint, perfect om aan te brengen onder de wenkbrauwen en in de ooghoeken om de ogen te gaan oplichten. Daarnaast heb je een donkere kleur, een paarse tint, die vooral aan de buitenzijde van het ooglid wordt aangebracht en ook onder de ogen.
Daarbij nog een intens roze kleur en een zachte mauve tint, die je dan vooral op het bewegend ooglid gaat gaan aanbrengen, naar gewenst de look die je wilt, meer naturel of een poppy-look!
Hele mooie kleuren, die inderdaad makkelijk aanbrengen en er de hele dag mooi blijven uitzien!

Ik maakte twee ooglooks. Als eerste koos ik voor de felroze kleur, afgewerkt met het donkerpaars aan de buitenkant en aan de onderste wimperrand, de highlighter-kleur in de ooghoek en onder de wenkbrauwen.

Als tweede look heb ik gewoon de felroze kleur vervangen door de lichtere tint, voor een iets natuurlijke en meer draagbare look.

Wat denken jullie van de kleurtjes? Zouden jullie kiezen voor het felroze of toch de zachtere kleur?

Chanel - Les 4 Ombres Tissé Cambon - €50
Verkrijgbaar in de parfumerie sinds 3 maart 2014