Mogelijk gemaakt door Blogger.

Win €20 shoptegoed bij smartphonehoesjes.nl

Deze winactie is afgelopen, de winnaar werd persoonlijk gecontacteerd.

Ja, ik heb alweer een superleuk nieuw hoesje voor mijn iPhone (ik durf al bijna niet te zeggen hoe groot mijn collectie ondertussen is, haha).
Maar leuk nieuws, jullie kunnen een waardebon van €20 winnen die jullie kunnen uitgeven op de webshop van smartphonehoesjes. De covertjes kosten gemiddeld rond de €10 per stuk, dus jullie kunnen er zeker twee uitkiezen. Ze hebben zowel voor Apple, Samsung, Blackberry, Nokia, enz... dus voor elke smartphone is er wel iets beschikbaar. Neem dus zeker een kijkje.Ik ging voor het hoesje met daarop 'Keep Calm and Sparkle', vond die er wel heel leuk uitzien.
Maar ik heb wel nog een paar favorieten, en ook voor de andere merken zitten er leuke tussen. En ze hebben er bv. ook leuke iPhone accessoires en iPad hoesjes.

Hier alvast een selectie van mijn favorieten (voor de iPhone 4S (die ikzelf heb), maar ze hebben echt voor alle modellen en merken wel iets leuk!):

Wat moet je doen om kans te maken op de €20 shoptegoed?
♦ Laat een comment achter onderaan deze blogpost waarom jij graag zou willen winnen (vergeet zeker geen emailadres, twitternaam of bloglink toe te voegen zodat ik je kan contacteren als je gewonnen hebt).

Niet verplicht maar telt wel voor een extra winkans:
Volg Sprinkles on a Cupcake op facebook, twitter, bloglovin of instagram
Like of deel deze winactie of tweet: 'Volg @PetraCupcake en maak kans op €20 shoptegoed bij smartphonehoesjes.nl: http://tiny.cc/oui9bx'
Volg Smartphonehoesjes op facebook.
Laat me ook weten in je comment wat je extra gedaan hebt, zodat ik het zeker kan checken.

Deze winactie loopt tot 14 maart 2014, middernacht. De winnaar wordt random gekozen en persoonlijk gecontacteerd.
Veel succes!