Mogelijk gemaakt door Blogger.

Dior Trianon Spring Collection 2014


De echte winter moet waarschijnlijk nog gaan beginnen, maar eens na nieuwjaar is het voor mij toch al helemaal aftellen naar de lente! En dat lukt maar al te goed dankzij heerlijke nieuwe lentecollecties die uitkomen! Vandaag een sneakpeek naar de nieuwe make-upcollectie van Dior voor komende lente, Trianon.



Het is een hele leuke, girly collectie, helemaal mijn ding. Denk maar aan pastelkleurtjes, bloemetjes en schattige strikjes. Het sterproduct van de collectie is het Trianon Palette, met daarin een frisse, roze blush, zwarte eyeliner en drie oogschaduwkleurtjes in pistachegroen, chocoladebruin en poederroze, en dat allemaal verpakt in de vorm van een strik.
Ziet er heel leuk uit, maar ik was op slag verliefd op de twee nieuwe blushes uit de collectie:

De blushes zijn echt supermooi, en zijn waarschijnlijk een echte must voor elke Dior-lover! Afgewerkt met parels en strikjes zien ze er prachtig uit, bijna te mooi om te gaan gebruiken (maar dat is dan ook zo zonde). Verkrijgbaar in twee tinten, een vrolijk koraalrood, Corail Bagatelle, en een krachtig roze met een zachtpaarse nuance, Pink Rêverie.
Ze bevatten beide een hele lichte shimmer, maar die is eigenlijk op de huid niet echt zichtbaar en geven gewoon een heel mooie en naturelle tint. Ze zijn niet heel erg gepigmenteerd, wat het makkelijker maakt om de kleur op te bouwen.

Ook voor de ogen zijn er heel wat pasteltinten en strikjes voorzien. Zo zijn er twee nieuwe Diorshow 5-Couleurs palettes en ook twee nieuwe Dioshow mono's, een opaline groen en een sprankelend paars. Hier zie je Angélique, een mooie paarse tint. In het doosje ziet het er iets feller uit, maar eigenlijk is het een heel mooie donkere paarse kleur, met een lichte shimmer in, die je ogen echt laten spreken. Ik kan niet wachten om er echt mee aan de slag te gaan!

Dior kiest bij de look met pastelkleurige ogen en een zachte blush, helemaal voor roze lippen. Zo zijn er vier nieuwe lipstick-kleuren, van roze-rood en koraal, tot poppy roze en fushia. De lipglossjes zijn dan terug meer pasteltinten, die de lippen echt laten stralen.
Hier zie je de Dior Addict Gloss in Minauderie, een zachte tint in een milky roze met mooie glans en shimmer én mijn favoriete lipkleurtje! Hij voelt ook heel aangenaam op de lippen, dus zeker en vast een keeper!

Als laatste bevat de collectie ook hele mooi nagellak-kleurtjes, zo is er een babyblauw, een perzikroze en een fushia kleurtje, en als laatste is er ook een paarsroze kleur met een frosted pearl effect. Benieuwd naar de swatches van deze!

Wat denken jullie van de Trianon collectie, en van deze producten?

Dior Trianon - verkrijgbaar vanaf 15 januari 2014 in de parfumerie
Diorblush - Coral Bagatelle & Pink Rêverie - €43
Diorshow Mono - Angélique - €35
Dior Addict Gloss - Minauderie - €32