dinsdag 7 januari 2014

Make-up Brushes: Real Techniques


De make-upkwasten van Real Techniques zijn al een tijdje een hype in beautyland, en terecht!
Ze zijn betaalbaar én van heel goede kwaliteit! Daarbij zijn ze ontworpen door Pro Makeup Artist én beautyblogster Samantha Chapman van Pixiwoo, en maakt ze met de kwasten ook tutorials op het speciale Real Techniques YouTube kanaal.
Ik heb twee kwasten ervan (al van voor de zomer, maar heb er eigenlijk nog nooit iets over geschreven), maar ik wil er graag nog een paar, dus vandaar eens een artikeltje zodat jullie misschien wat tips kunnen geven welke ik nog zou kunnen bijkopen!Ik heb zelf de Powder Brush en de Blush Brush. Als eerste vind ik dat ze er heel mooi uitzien door hun leuke kleurtjes (ze zijn ook ingedeeld per kleur, zo is oranje voor base, roze voor finish en paars voor ogen). Ze zijn ook superhandig want ze kunnen blijven rechtstaan (handig als je bv. al make-up op je kwast hebt gedaan, maar toch nog iets vergeten bent ofzo), en de haartjes voelen heel zacht aan en vallen helemaal niet uit! Perfect!

Ik ben blij met beide borstels, ze werken heel fijn en gebruik ze elke dag.
De Powder Brush gebruik ik om setting powder aan te brengen, dus om mijn make-up af te poederen, en om gezichtspoeders aan te brengen, over het gehele gezicht maar ook soms om bronzer aan te brengen.
De Blush Brush gebruik ik dan ook echt om blush aan te brengen, maar dan enkel poeder-blushes. Hij is heel zacht en neemt niet veel product op, dus je kan de kleur makkelijk opbouwen hiermee.

Ik ben fan, en ben benieuwd naar nog meer. Hebben jullie soms nog aanraders, welke kwasten zou ik zeker in mijn collectie moeten hebben, welke best niet? Ik ben zeker nog op zoek naar een concealer en een foundation brush, dus ik weet niet of ze die in hun collectie hebben, en of ze fijn werken?

Ik bestelde mijn borstels op de Amerikaanse website iHerb, en betaalde ongeveer $10/st., wat heel wat goedkoper is dan als je ze op Nederlandse webshops zou gaan bestellen. Enige nadeel, je moet er iets langer op wachten en je hebt kans dat je douanekosten moet gaan betalen, maar als je uitgaven niet te groot zijn, is dat normaal gezien geen probleem!

15 opmerkingen:

 1. Deze heb ik ook, ik ben er echt gek op!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. als ik in londen ben ga ik ze zeker kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze ook, superfijne kwasten! De Expert Face Brush is ook een aanrader! Die gebruik ik dagelijks voor mijn foundation mee aan te brengen…

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb er sinds een paar weken ook een aantal. Naast de 2 die jij ook hebt, heb ik nog de expert face brush (gebruik ik voor mijn foundation), setting brush (ideaal voor highlighter bijvoorbeeld) en de your eyes enhanced starter set. Vooral de deluxe crease brush en base shadow brush daaruit vind ik heel erg goed! De deluxe crease brush gebruik ik behalve voor oogschaduw ook dikwijls voor mijn concealer. Works like a charm! Mochten deze laatste 2 apart verkocht worden, kocht ik er meteen een paar bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb er geen, maar dit lijken me wel de handigste kwasten ooit. Er is echt over nagedacht. Geen gedoe met nummer, gewoon de naam op de kwast. Handige indeling op kleur en ze kunnen rechtop staan. Ik ga even kijken naar de oogschaduwkwasten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb deze twee ook :) Echt superkwasten! Ik ben van plan ook de Expert Face Brush aan te schaffen voor foundation :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is blijkbaar ook een favoriete, deze gaat er dus zeker komen hier ;)

   Verwijderen
 7. De Expert Face Brush kan ik van harte aanraden voor foundation! Heb zelf dan ook nog de blush brush, verder geen gekocht want de meeste zijn enkel in set te koop. Zou fijn zijn als ze alle kwasten ook individueel zouden verkopen, dan kon ik mijn perfecte collectie samenstellen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, die setjes vind ik ook niet zo interessant! Maar die Expert Face Brush ga ik me zeker aanschaffen, bedankt!

   Verwijderen
 8. De expert face brush en de eyeliner brush zijn ook heel goed. Ik heb gelezen dat er weer enkele nieuwe brushes zijn dus die komen rechtstreeks op mijn wishlist terecht :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, dat wordt inderdaad nog een lange wishlist dus ;) Thanks for the tips!

   Verwijderen
 9. de blusher heb ik ook en vind ik ook super!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram