Mogelijk gemaakt door Blogger.

Prima Donna Swim 2014


Vorige donderdagavond werd ik verwacht op de Pureliner-boot in Antwerpen. Niet voor zomaar een random boottochtje, nee hoor, ik kreeg er in première, samen met heel wat pers en andere bloggers, de allereerste zwemcollectie te zien van het Belgische lingeriemerk Prima Donna.
Een merk waarbij je helemaal jezelf kan zijn, geen zomerstress meer om je toch met een maatje minder op het strand te begeven, geen itsy bitsy teenie weenie bikini's, maar zwemkledij waarbij aan alle maten en vrouwelijke vormen wordt gedacht, die ook volle borsten de nodige ondersteuning geven en er daarbij ook nog eens mooi uitzien!

Het is de eerste swimwear collectie van het merk. Ze hebben er dan ook twee jaar aan gewerkt, omdat ze zeker wouden zijn dat alles perfect is: pasvorm, kwaliteit en de juist look.
De collectie bestaat uit zes verschillende series, met in elke serie tankini's, bikini's en badpakken tot en met H-cup, bikinislips gaan tot maat 48. Daarnaast zit er in elke serie ook een leuke pareo of strandjurk.

Ik vond de modeshow superleuk gebracht. Ten eerste, we zaten op een boot, wat al een heel leuk gegeven was. De runway was ook heel origineel doordat de modellen er echt in water konden lopen. Maar daarnaast waren de modellen ook echte vrouwen, mooie vrouwen met echte rondingen, die zich nu ook in zwemkledij zelfzeker kunnen voelen. Dat maakte het echt top!
Er is ook zoveel variatie in de collectie zodat er voor iedereen wel iets bijzit, speels of stijlvol, met print of net iets subtiel, retro en natuurlijk figuurcorrigerend en ondersteunend!

Ik zet de series graag eens op een rijtje:
Punch: Een elegante combinatie van zomerse streepjes, fijne drapage en effen stukjes stof. Verkrijgbaar in aubergine met fushia en oranje, ofwel zacht kaki met felgroen en marineblauw.
In deze serie is verkrijgbaar een jurkje, een badbak, drie soorten slipjes en twee bovenstukjes.

Pina Colada: Trendy retro-look met een knipoog naar de gehaakte bikini's in de seventies, maar met een moderne, comfortabele pasvorm. Heel leuk afgewerkt met een strikje, deze reeks behoort tot één van mijn favorieten! Verkrijgbaar in Funky Violet (paars-blauw), Hot Pink en Apple Candy.
In deze serie vind je een jurkje, een tankini, drie soorten slips en twee bikini-tops.

Copa Cabanna: Stijlvol en comfortabel, met een modieuze, grafische print. Verkrijgbaar in de kleuren paars-blauw met wit en koraal met aubergine. Ik vind prints wel leuk, maar deze zou ik niet voor mezelf kiezen.
In deze serie is verkrijbaar een pareo, een tankini, een badpak, twee onderstukjes en twee bikini-tops.

Sherry: Subtiele lijntjes en speelse elementen, voor een fijne en vrouwelijke afwerking. De kleine details maken deze items uniek, de lijntjes, de ring in de schouderbandjes en de gouden stoppertjes. Verkrijgbaar in koraal-rood en elektrisch blauw.
Deze serie bevat een jurkje, een badpak, twee slips en twee bovenstukjes.

Cocktail: Een stijlvolle en figuurcorrigerende serie met elegante drapages. Verkrijgbaar in de kleuren oranjerood en donkerblauw.
Deze serie biedt vooral voor een perfecte pasvorm, met een shappend effect. Je vind er een jurkje, twee corrigerende badbakken, twee slips en een bikinitop.

Tequila: Speels en retro met vroliljke polkadots, witte biesjes en kleine knoopjes. Verkrijgbaar in de kleuren nachtblauw en felblauw.
Deze serie bevat een tankini, een shortje en twee slips en twee bikini-tops.

Daarnaast is er ook nog een leuke pareo, Mojito, van fijne badstof, die je op vier verschillende manieren kan dragen (bekijk hier de tutorial). Verkrijgbaar in blauw-paars, koraal en kaki.

Ik ben vooral fan van Tequila, Sherry & Pina Colada, al ga ik ze eerst in de winkel eens gaan aanpassen welke nu het beste bij mij past!
Wat denken jullie van deze uitgebreide collectie, en wat is je favoriete serie?

Prima Donna Swim - Verkrijgbaar vanaf half januari 2014
Bekijk zeker de Prima Donna website voor alle items uit de collectie, en ook de verkooppunten bij jou in de buurt
Prijzen variëren van €118 - €128 voor een volledige bikini, en €140 - €160 voor een badpak.