woensdag 8 januari 2014

Tigi Bed Head: Mega Whip Marshmallow Hair Texturizer


Een haarproduct met het uitzicht van een grote toef slagroom, met de geur van marshmallows, die moest ik gewoon in mijn collectie hebben. Ik heb het over de Mega Wip Marshmallow Hair Texturizer van de Tigi Bed Head Candy Fixations collectie.

Het is een crème voor dik, stug en lastig haar, die textuur gaat geven en het haar gaat verstevigen zodat je kapsel langer op zijn plaats gaat blijven zitten, zonder het haar zwaar te maken.
Hij is vrij van SLS, sulfaten en siliconen en heeft een heerlijke zoete geur.

Hij is vooral geschikt om korte kapsels in model te brengen en krullen meer te laten uitkomen, maar ook perfect voor lang haar, om wat volume te geven en een messy look te creëren. Hij laat het haar beter uitkomen en daarnaast houdt hij ook frizz onder controle.
Maar ik hou vooral van de geur, een heerlijke zoete geur, maar niet te overheersend. Ik koop direct een shampoo, conditioner, ... moesten ze die met deze geur uitbrengen!

Kan zowel op droog als op nat haar aangebracht worden, beetje product tussen de vingertoppen wrijven, verdelen over het haar en in het gewenste model brengen. Je hebt echt heel weinig nodig om mee aan de slag te gaan en het voelt helemaal niet plakkerig of zwaar aan, al moet je het product goed uitwrijven alvorens in je haar aan te brengen.
Voor mijn lang haar gebruik ik het vooral op de lengten van het haar. Ik hang mijn hoofd naar beneden en kneed het zo in mijn haardos, geeft een iets wildere, vollere look en daarnaast ruikt mijn haar heerlijk de hele dag.

Wat denken jullie van dit leuke product?

Tigi Bed Head Mega Whip Marshmallow Hair Texturizer
Verkrijgbaar bij beautywebshop JohnBeerens.com voor €16.43 (gratis bezorging in BE en NL vanaf €30)

16 opmerkingen:

 1. Ik heb deze ook. Vind dat ie superleuk in mijn badkamerkastje staat en THAT SMELL! Tot nu toe gebruikte ik hem op mijn lange haren, maar aangezien ik sinds gisteren een veel korter koppie heb, ben ik benieuwd wat ie gaat doen in mijn nieuwe kapsel. Keep you posted!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mijn aandacht wordt afgeleid door de lekkere snoepen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldige verpakking! Ben benieuwd of het voor mij ook fijn zou werken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige verpakking en kan me helemaal voorstellen hoe lekker hij ruikt ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Niet geschikt voor mij half lange haar, maar ik een groot fan van de Tigi producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De verpakking alleen al is zo schattig. Ziet er goed uit.
  Lief,s xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ben benieuwd naar de geur, hou wel van bed head! leuk product lijkt me!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoe schattig is dit potje! Liefs Nele xoxo http://heartensole.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wat een cutie om mooi tentoon te stellen in je badkamer! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh die verpakking :D Hele mooie foto's ook, met die marshmellows :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Alleen al voor de verpakking zou ik deze graag uitstallen in de badkamer ;-) Het klinkt ook als een fijn product.

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram