zaterdag 11 januari 2014

Vier jaar Sprinkles on a Cupcake!


Vier jaar geleden zat ik heel nerveus voor mijn computer, zou ik dit nu vandaag écht doen of zou ik dit überhaupt wel doen... Mijn eerste blogpostje online zetten! And so I did, en ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Sprinkles on a Cupcake viert vandaag dus zijn vierde verjaardag en daar ben ik heel gelukkig mee! Ik doe het nog altijd met heel veel plezier en er gaat geen dag voorbij dat ik er niet mee bezig ben!

Na al die jaren is mijn blog echt mee geëvolueerd met mij, het is mijn eigen stekje geworden waar ik helemaal mezelf kan zijn. Ik deel dingen die ik leuk en mooi vind, schrijf mijn ervaringen en tips neer en probeer jullie ook een kijkje te geven van mijn wereld naast de computer.
Afgelopen blogjaar was superleuk, ik werkte samen met heel wat leuke merken en testte heel wat fijne producten, ik mocht naar London met Eurostar, zag heel wat toffe Disney-films, deed een fotoshoot met Julia June, heb heel wat cupcakes gebakken en zoveel meer.
Ik heb zelf veel geleerd en ontdekkingen gedaan, toffe mensen leren kennen en een heleboel leuke dingen beleefd, samen met enkele van mijn blog-buddies!

Maar Sprinkles on a Cupcake zou natuurlijk niet zijn wat het nu is zonder jullie, dus bedankt aan al mijn lieve lezers, voor de talrijke bezoekjes, lieve reacties, leuke mailtjes, ... You're the best!!
Bedankt ook aan alle lieve pr-mensen en merken die in mij en mijn blog geloven!
Op naar een volgend blogjaar, die hopelijk even fantastisch mag worden!

Now bring out the cupcakes and birthday cake oreo's ;)
Kisses,

73 opmerkingen:

 1. Happy blog birthday! Al vier jaar, zeg, waauw :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een dikke proficiat en nog heel veel leuke jaren toegewenst! xxxxxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoeraaaaa happy blogbirthday!
  liefs,
  denise

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw al 4 jaar! Happy blog birthday, en dat er nog vele jaartjes mogen bijkomen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hip Hip Hooray !!!! En blijven voort doen hé !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Proficiat, nog heeeeeel veel blogjaren toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geleficiteerd! Heel cliché maar doe zo verder haha (;

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd met de vierde verjaardag van je blog! Vier jaar is echt lang, ik blog pas net 4,5 maanden!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je moet ergens beginnen hé, op naar je eerste jaartje ;) Bedankt!

   Verwijderen
 9. Van harte gefeliciteerd. Op naar de 8.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd!! Happy Blog B-day! En nog vele blogjaren gewenst.Hopelijk kunnen wij nog lang van jouw blog genieten. Ik lees je blog altijd met veel plezier en ik vind het nóg leuker omdat ik jou ook persoonlijk ken. Prachtige foto's van jezelf meid!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Superdikke proficiat Petra!

  Liefs


  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Time flies when you're having fun!
  Dikke proficiat met je blog! ik ben al benieuwd naar wat nog allemaal komen zal!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gefeliciteerd met je blog! Dit was pas het eerste jaar dat ik je volg!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Whoaaa FOUR YEARS! Congrats, Petra! This is such a grand achievement! More to come!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hieperdepiep ! Dikke proficiat met je blogverjaardag x

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat ontzettend leuk, gefeliciteerd! Ik ontdek je blog vandaag pas, maar ik volg je nu!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Proficiat met je blogverjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Een hele dikke proficiat met je blog birthday en keep up the good work!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Gefeliciteerd! Ik volg je nog niet zo heel lang maar vind je site super! En OMG Oreo cake! Waar vind je die?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, wat lief!! Bedankt! De birthday cake oreo's komen uit The American Store in Wilrijk!

   Verwijderen
 21. proficiat, Petra! altijd heel leuke posts en goede reviews ;)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Happy happy blog birthday !! Op hééél veel cupcakes & nog heel veel té leuke artikels!!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram