woensdag 18 juni 2014

Zachte benen met Lush & Wilkinson


Met de zomer in het vooruitzicht, verschijnen hier regelmatig al eens wat zomerpostjes (zo waren er al de zachte voetjes en de zonnebescherming). Vandaag gaan we voor zachte benen, en andere plekjes die je wilt gaan ontharen natuurlijk, en we kiezen daarbij voor fruit, met de nieuwe D'Fluff Strawberry Scheerzeep van Lush en de Papaya & Pearl Quattro for Women Bikini van Wilkinson Sword.

Lush - D'Fluff Strawberry Scheerzeep (70g - €9.95)
'Zachte, naar zoete aardbeien ruikende scheerzeep' en ik kreeg al ineens zin een jaarvoorraadje in te slaan! En inderdaad, hij is perfect. Zachte huid, check! Heerlijke geur, check!

Deze scheerzeep bevat aardbeien, cacaoboter, kokosolie en eiwit. Je huid is dus heerlijk zacht en voelt nadien ook heel fijn aan. Het product smeert makkelijk open en je scheermesje glijdt er makkelijk doorheen. Hij ruikt niet alleen heerlijk, en je huid nadien ook, hij ziet er ook heel luchtig, zacht en fluffy uit, en zo voelt hij ook. Hij kan voor alle delen van het lichaam gebruikt worden!

Wilkinson Sword Quattro for Women Bikini - Papaya & Pearl (€11.99)
Ik was vorige zomer al fan van de roze versie, nu zit hij dus in een nieuw oranje jasje. Het is een scheermesje en bikinitrimmer in één, en de strips in het scheermesje kregen twee verzorgende ingrediënten voor de gelegenheid, namelijk papaya en parelpoeder.

Het scheermesje scheert vlot en ik merk dat de haartjes direct verdwijnen en ik hou geen enkele wondje over na het scheren.
De bikinitrimmer is superhandig, want kan gewoon mee in de douche, en is verstelbaar zodat je de gewenste haarlengte zelf kan bepalen.

Mijn benen zijn alvast klaar voor rokjes en kleedjes!
Wat denken jullie van deze producten? En heb je zelf een favoriet product om te gaan ontharen?

16 opmerkingen:

 1. Deze wil ik graag nog eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sien Vansteelant18 juni 2014 om 20:58

  De scheerzeep ziet er inderdaad superfluffy uit! Is het een mierzoete geur of valt dat wel mee? Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik hoouuuu van D'fluff!
  echt leuk dat je nu disqus hebt ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb 'm nog niet geprobeerd, maar het ziet er echt een heerlijk fluffy en yummy product uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauwie! Dat ziet er fluffy uit! Krijg door jou post zin om hem zelf te proberen. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. de scheerzeep van lush lijkt me erg fijn ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. SprinklesOnACupcake19 juni 2014 om 20:57

  Hehe, hij is echt heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. SprinklesOnACupcake19 juni 2014 om 20:57

  Ja, zeker een aanrader!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. SprinklesOnACupcake19 juni 2014 om 20:58

  Nog even spannend, want alles in nog aan het omzetten, maar vind het wel veel beter zo! Ik kreeg ook regelmatig meldingen dat mensen niet konden commenten op mijn artikels, dus hopelijk nu wel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. SprinklesOnACupcake19 juni 2014 om 20:58

  Valt echt goed mee, hij is wel een beetje zoet, maar eerder zoet/fruitig dan echt snoep/zoet, als je begrijpt wat ik bedoel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben ook fan van de Lush D'Fluff! Heerlijk product!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ze klinken erg tropish en handig zo'n combi tool!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Beauty Treasures22 juni 2014 om 21:48

  Die nieuwe producten van Lush maken mij wel benieuwd naar meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dit lijken me hele fijne producten! De kleuren zijn ook zo lekker zomers. Ook al vind ik de scheergel van Lush niet heel praktisch in zo'n potje en ook best prijzig.. ik denk dat ik hem wel ga uitproberen want hij lijkt me qua geur en werking super fijn ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ja ik vond commenten ervoor ook lastig, maar ik las het wel hoor ;-) x

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram