woensdag 29 oktober 2014

Aftellen...


Heel druk al geweest afgelopen week, dus even wat stiller hier op de blog! Ik probeer morgen een verslagje van Brugge online te plaatsen, en ook Halloween komt eraan, dus daar kijken we hier ook wel naar uit!
Maar stiekem tel ik nu echt wel af naar kerst, toch mijn favoriete feestdag!! Ik heb al heel wat leuke ideetjes voor blogposts, er komen ook leuke winter-kerstcollecties aan, mijn kerst-Yankee Candles zijn al aangevuld met heel wat nieuwigheden, ... enzoveel meer!! Snel, promised!

Tellen jullie ook al af naar kerstmis? En naar wat kijk jij het meeste uit met de kerstperiode?

10 opmerkingen:

 1. Ik vind het hele sfeertje gewoon leuk en heerlijk om weer een kerstboom te mogen versieren:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik tel met je mee.! kijk er ook erg naar uit. lekker gezellig samen met lekkere hapjes, drankjes en kadootjes ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een klein en gezellig etentje met mijn familie, daar kijk ik wel naar uit met kerst maar daarna mag het snel weer zomer worden :p

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eigenlijk kijk ik vooral op tegen Kerstavond. Ik hou wel van de hele Kerstsfeer en de gezelligheid, maar Kerstavond....niks dan stress! Hoogstwaarschijnlijk moet ik nog werken die dag en dan is het jagen en heksen om op tijd klaar te zijn en dan moeten we nog een dik half uur rijden naar de schoonouders. Daar moet ieder koppel een deel van de maaltijd voorzien. Wij, enfin, ik heb dit jaar het voorgerecht(yuk, totaal geen inspiratie). Dan zijn het altijd dezelfden die niet kunnen wachten om pakjes te openen met als gevolg dat we eigenlijk ieder jaar vroeger en vroeger al alle pakjes hebben uitgepakt.... Om van de stress en het gekibbel van de rest nog maar te zwijgen. Nee, ik hou op deze manier niet zo van Kerstavond... Ik zou liever gewoon gezellig thuis zijn met wat lekkere hapjes en een simpele maar lekkere maaltijd. Geef mij maar oudejaarsavond, vind ik veel leuker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben benieuwd naar je Brugge verslag!! Kerst... mixed feelings heb ik dit jaar een beetje.. maar we maken er gewoon wat van. Laat die kerst posts maar komen dan kom ik vanzelf alvast in de stemming. Bring on the joy babe!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, hopelijk kan ik je dan toch wat in de stemming brengen! x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh nee, klinkt eigenlijk wel een beetje hectisch... Inderdaad, er hangt wel wat stress rond het eten en de organisatie zelf, ik ben ook vooral fan van de sfeer in huis in die periode!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja, na kerst tel ik ook alweer af naar zon en warmte :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik tel echt superhard af!! Kan amper wachten.

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram