Mogelijk gemaakt door Blogger.

Guerlain Voilette de Madame - Fall 2013

De herfst komt nu wel heel dichtbij, en het weer laat dat vandaag ook wel merken! Maar het leuke eraan is, het ontdekken van nieuwe make-upcollecties! Vandaag toon ik jullie graag enkele producten uit de Fall Look 2013 van Guerlain, Voilette de Madame.
De collectie draait om mooi zijn, maar daarnaast ook verleidelijk, mysterieus, fascinerend en uitdagend. Volgens Guerlain is het ultieme accessoire daarvoor de voile, waarbij je kan laten zien wat je zelf wilt. En dat is ook de leidraad en inspiratie voor deze collectie.
Zoals we eerder al zagen bij andere herfstcollecties, zien we hier ook roze tinten voor lippen en wangen en meer donkere kleuren voor de ogen, hier gecombineerd ook met roze of een iets fellere tint.
Ik toon jullie vandaag graag de Madame Rougit Blush 4 Couleurs en L'écrin 2 Couleurs in Two Parisian.

♦ Madame Rougit Blush 4 Couleurs Blush
Deze limited edition blush bestaat uit vier kleuren in diagonaal streepdessin, bespikkeld met metallic witte nopjes, wat het patroon van de voile voorstelt.

Hij bestaat uit lichtroze om de jukbeenderen lichter te maken, koraal voor een perzikenteint, beige om de huidstructuur fluweelachtig te maken en een frambozentint om de wangen een frisse blos te geven.
Voor een natuurlijk effect meng je de vier kleuren en breng je ze gelijkmatig aan op de jukbeenderen. Voor een meer geraffineerd effect breng je de donkerste kleur aan op de holte van de wangen, en vervolgens meng je de lichtste tinten en breng deze aan op het bolle gedeelte van de jukbeenderen.

De blush zit in een zwart lakdoosje met magneetsluiting, heel handig. Heeft een grote spiegel binnenin, en onderaan zit een apart vakje met daarin een bijhorende roze kwast, supermooi!! Het doosje wordt opgeborgen in een zwart suède hoesje. Een heel mooi uitziend en elegant product!
En hij ziet er niet alleen mooi uit, hij ruikt ook heerlijk dankzij de subtiele viooltjesgeur.

Voor mij is het alvast een topproduct, ik vind de kleur heel erg mooi en het product ziet er prachtig uit! Ik probeer hem een beetje te sparen, en gebruik hem voorlopig enkel in het weekend of voor speciale gelegenheden! Ik gebruik de kleuren alle vier samen, maar ga ze zeker ook eens proberen apart aan te brengen om het verschil te zien!

♦ L'écrin 2 Couleurs in Two Parisian
Voor de ogen vind je in deze collectie naast vijf verschillende oogpotloden ook acht setjes met twee verschillende kleuren oogschaduw die perfect bij elkaar passen. Ik testte het setje Two Parisian, een combinatie van intens zwart en gepoederd roze.

Het is een heel mooi fijn gouden doosje met daarin de twee tinten oogschaduw en een applicator met dubbel uiteinde. Hij opent verticaal en binnenin vind je een spiegeltje. Het Guerlain logo vind je terug in de zwarte kleur, en de merknaam staat gegraveerd in de applicator.
Ook dit doosje zit in een suède hoesje.

De kleuren zijn perfect voor mij! Ik gebruik elke dag een zwarte kleur in combinatie met een lichte tint, en deze roze kleur is licht, glinsterend en mooi! De zwarte kleur is een intense zwarte matte tint, komt heel mooi uit met de glinstering van het zachte roze.

Ik kan niet wachten om de andere oogschaduwkleurtjes te gaan ontdekken, maar ook de limited edition Rouge G lipproducten zien er mooi uit, die verpakking is daarvan ook voorzien van de nopjesprint, verkrijgbaar in drie verschillende roze-tinten. Daarnaast zitten er ook nog drie lipglossjes en een nagellak in de collectie.
Wat denken jullie van de collectie, en van deze producten?
Petra x

Guerlain Voilette de Madame
Madame Rougit Blush 4 Couleurs - €58.45
L'écrin 2 Couleurs - €42.50
Verkrijgbaar vanaf 1 september 2013 in de parfumerie