Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: A hint of Pink with Clinique


Er ligt nog zoveel moois van Clinique op mijn beauty-tafel die ik met jullie wil delen, maar vandaag koos ik voor enkele roze toppers! Die maken me gewoon vrolijk, en zijn ook stuk voor stuk fijne en degelijke producten. Roze op de lippen, met een lipgloss en twee Clinique Pop Colour & Primer, en de Sculptionary Cheek Contouring Palette.

De lipgloss is de Long Last Glosswear, in de kleur Kissyfit, een felroze kleur met mooie subtiele shimmers. Het is een lang houdbare gloss die naast kleur en glans ook je lippen gaat hydrateren. Hij voelt heel aangenaam aan op de lippen, niet plakkerig maar toch ook niet te luchtig, en ik vind het een hele mooie kleur.
De Pop Colour & Primer lipsticks zijn dan weer iets voller van kleur en een verzorgende primer in één. De primer gaat de lippen glad gaan maken, zorgt voor contour en voedt de lippen, zodat ze de hele dag verzorgt blijven, ook met een kleurtje erop. Ik probeerde eerder Cherry Pop en Punch Pop (lees hier de volledige review), maar de Pop lipsticks zijn ondertussen al in 24 kleurtjes verkrijgbaar, en hier zien jullie Party Pop, de lichtste tint van de twee, en Raspberry Pop. De kleuren blijven lang hun intensiteit behouden en blijven mooi zitten op de lippen.

Naast de Clinique lipproducten, ben ik ook fan van dit Sculptionary Cheek Contouring Palette in Defining Roses. Wat is het precies? Eigenlijk drie blushes, die je kan gaan combineren om je gezicht natuurlijk te gaan accentueren. Een lichte kleur die je als highlighter kan gaan gebruiken, een donkere kleur om meer schaduw te gaan aanbrengen en een echte blushkleur, die je een natuurlijke blos gaat geven.
De kleuren zijn heel warm en komen mooi uit op het gelaat. Je kan ze apart gaan gebruiken, maar evengoed je borstel eens door alle drie de kleuren wrijven, wat een mooie kleur geeft met een perfecte glow.
Op mijn lippen draag ik de lipgloss in Kissyfit

Wat denken jullie van deze producten? Zijn jullie ook fan van een vleugje roze in je make-up?

Clinique Long Last Glosswear - €20.50
Clinique Pop Lip Colour + Primer - €20
Sculptionary Cheek Contouring Palette - €31
Verkrijgbaar in de parfumerie of op clinique.be