Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Benefit - They're Real Tinted Primer


Vandaag vertel ik jullie wat meer over het nieuwste product van het merk Benefit, namelijk de They're Real Tinted Primer Mascara. Dit is een primer voor je wimpers in een donkerbruine kleur, gebaseerd op de gelijkaardige They're Real Mascara. Ik testte hem uit, en deel hier graag mijn ervaringen met jullie.

Het product is dus een primer die je kan gaan combineren met je mascara, om je wimpers echt een boost te gaan geven en te zorgen voor meer volume en lengte. Maar als je houdt van heel naturelle wimpers, kan je deze ook alleen gaan gebruiken, donkerbruine mascara komt heel mooi uit bij een lichtere haarkleur!

Deze Tinted Primer gaat de wimpers gaan voorzien van Provitamine B5 en geeft ze een natuurlijke eerste tint. De gel-formule is waterproof, en zo zacht dat je na zes uur nog steeds een mascara erboven kan aanbrengen. Altijd handig als je overdag bijvoorbeeld voor een naturelle look wilt gaan, en 's avonds je ogen meer wilt gaan opmaken.

Ik vind dat de primer echt een verschil maakt, hij voelt heel zacht aan en ziet er natuurlijk uit, zonder klonters, en zorgt ervoor dat je mascara er ook echt mooi uitziet en eruit springt! De applicator is ook heel erg handig in gebruik, is heel flexibel en daardoor makkelijk om aan te brengen. Ik vind het ook zo fijn dat hij waterproof is, maar tegelijkertijd ook makkelijk afgehaald kan worden.
Ik combineerde hem met de They're Real mascara, in een zwarte kleur, waarbij je toch duidelijk merkt dat de wimpers met de primer onder de mascara (rechteroog) voller zijn.
Boven vlnr: zonder - primer mascara - mascara 1 laagje - mascara 2 laagjes
Onder: links 2 laagje mascara zonder primer - rechts 2 laagjes mascara met primer

Wat denken jullie van deze primer van Benefit? En van het resultaat?

Benefit - They're Real Tinted Primer - €26
Verkrijgbaar in Galleria Inno