Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random pics: Hello 2016!


Het was hier een beetje stil deze week, lange werkdagen en vanalles te doen thuis zodat er van bloggen niet veel in huis kwam. Maar vandaag zet ik alvast de eerste random foto's van 2016, en nog enkele van oudejaar, op een rijtje, en vanaf morgen komen er terug artikeltjes online!

Ook voor oud en nieuw geven wij  graag cadeautjes, en had heel wat inpakwerk dit jaar!

De lightbox werd aangepast om oudejaarsavond te vieren, aftellen geblazen!!

Dit was mijn outfit die avond, ik ging voor een gewone zwarte outfit, maar werkte wel af met een roze glitter-jasje, wat het toch wel feestelijk maakte! Voor mijn haar koos ik voor waves en een hoge paardestaart.

Het eerste ontbijt van het nieuwe jaar mag eens iets meer zijn dan gewoon cornflakes of een boterham. Ik maakte verse mini-pannenkoekjes, panettonne rozijnenbrood en wat fruit. 

Ook in de namiddag stond er bij mijn papa wat zoet op tafel, oa. de heerlijke cupcakes. 

Ik bestelde in de kerstvakantie dit superleuke wandrekje en was dolblij dat het eindelijk geleverd werd. Het is een Tomado rekje, een remake van de populaire rekjes uit de jaren 60. Hij was te koop bij Hema, maar is er steeds uitverkocht, deze vond ik nog bij Stoer Metaal
Perfect om al mijn mooie spulletjes op te zetten, vind je niet?

Driekoningen wordt hier traditioneel gevierd met lekkere taart :) 

Nog meer lekkers, met de Proper Corn popcorn zakjes! Heel moeilijk om een keuze te maken, ze hebben zoveel lekkers, maar mijn favorieten zijn Sweet & Salty, Lightly Sea Salted en ik probeerde de Smooth Peanut & Almond voor het eerst en vond die ook heel geslaagd!

Leuke toilettasjes zijn altijd een win! Ik kreeg deze bij de nieuwe Oral B 3D White Luxe producten, met daarbij twee fijne tandpasta's en een mondspoeling. De eerste indruk is alvast heel goed!

Mijn restjes oud brood en koekjes werden gebruikt om eindelijk nog eens een lekkere broodpudding te maken. Ik volgde daarbij het recept van Moms & More, heerlijke broodpudding met vanillepudding.

Het tweede weekend van januari hadden we alweer een nieuwjaarsfeestje, en ook toen ging ik voor glitters, met deze groene jurk.

Zo, het nieuwe jaar is goed gestart, we kunnen weer beginnen aftellen naar de zomervakantie en uitkijken naar vrolijke kleurtjes en bloemen, ...
Geniet nog van het weekend!