Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Metallic nails!


Het hoeven niet altijd de typische seizoens- en favoriete kleurtjes zijn die je aanbrengt op je nagels, af en toe eens iets anders uitproberen is altijd leuk! Zeker met budgetproducten die toch ook heel fijn zijn! Ik heb het over de nieuwste nagellakjes van 2B, Metal Effect. Ik toon jullie vandaag drie leuke kleurtjes.

De lakjes van het merk 2B zijn kleine schattige flesjes, zeker die metallic tinten zijn heel erg leuk om te zien vind ik. Ze zijn wel redelijk opvallend, maar daarom toch ook net zo leuk. De pigmentatie is heel erg goed, had ik niet verwacht, als moet je ze eerst heel goed schudden.
Ze zijn verkrijgbaar in zes verschillende tinten, hier zie je de kleuren Silver, een mooie zilverkleurige lak, Copper Pink, een goud-roze-koper kleurtje, & Pastel Blue, zo wat ijs-blauw.

De nagellak brengt heel makkelijk aan en droogt snel op. Ze blijven ook lang mooi zitten op de nagels, ik heb twee laagjes aangebracht. Ik vind de kleuren er heel mooi uitzien zo, had voordien dezelfde lakjes al eens aangebracht met daarboven de gel top coat van 2B, maar de kleuren werden dan heel donker en de strepen werden duidelijk zichtbaar, wat ik niet zo een mooi effect vond. Op de foto hier heb ik dus twee laagjes van de nagellak, zonder enige topcoat.

Vinden jullie de flesjes er ook zo leuk uitzien? En welke kleur is jouw favoriet?

2B Metal Effect Nail Nagellak - €3.95
Verkrijgbaar bij oa. Kruidvat, Di, Dreamland