Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Givenchy - Live Irrésistible


Dat je van elke dag moet genieten en profiteren, weet iedereen, maar we staan er niet altijd bij stil! Wat als je parfum je dat elke dag laat weten? Een betoverende geur die net dat tikkeltje extra geeft in je leven, en je zegt 'wacht niet tot morgen om onweerstaanbaar te zijn'. Yep, dat doet de Givenchy-geur Live Irrésistible met je!

De Eau de Parfum Live Irrésistible is een kruidige, fruitige bloemengeur, verrassend en met heel wat karakter! Hij opent met de geur van ananas en citrusvruchten wat zorgt voor een frisse geur, de hartnoten bestaan uit rozenblaadjes en passievrucht, bij de basisnoten vind je oa. amber, muskus maar ook praline.
Niet alleen de geur is geweldig, het flesje ziet er ook prachtig uit. Een lange flacon met glazen studs, heel herkenbaar Givenchy, en een mooie roze kleur. Hij ziet er elegant maar ook modern uit.

Ik ben dol op de geur, hij ruikt heel elegant maar tegelijkertijd ook fun! Heerlijk om in de winter te dagen, doet je de koude dagen helemaal vergeten, en zorgt ervoor dat je geniet van de dag en ook wat weg droomt naar warme tijden. De fruitige opener is heel erg fris als je het parfum opspuit, nadien komt de bloemige warme geur meer naar boven. Hij blijft heel lang aanwezig op de huid, wat altijd een pluspunt is.
Ik was al fan van de Very Irrésistible, deze Live Irrésistible is iets zoeter, maar deze mag zeker aan het rijtje van favorieten toegevoegd worden, je leeft trouwens maar één keer ;).

Amanda Seyfried is trouwens het gezicht van deze lijn, als je goed kijkt zie je haar ook op de verpakking terugkomen
Wat denken jullie van dit parfum? Kennen jullie de geur al, of welke is jouw favoriet voor het moment?

Givenchy - Live Irrésistible
40ml - €72 / 75ml - €108.50
Verkrijgbaar in de parfumerie