Mogelijk gemaakt door Blogger.

Deauty December


Beetje later dan gepland, maar ik wou jullie toch nog graag de inhoud van de Deautybox van de maand december tonen. Het is al eventjes geleden dat ik nog een Deauty beautybox ontvangen had, dus ik was best benieuwd of er al veel was veranderd en hoe de party editie eruit zag natuurlijk, want hij kwam eind december aan, met producten die je helemaal party proof maken. Neem snel een kijkje mee:

In de box zaten vijf fullsize producten (en ook nog een parfum sample), met een waarde van ongeveer €50, dus dat was wel een aangename verrassing! Een bodybutter om je huid te laten stralen, droogshampoo om je haren op te frissen, een oogpotlood, een nagellakje en een anti-rimpelverzorging.

De droogshampoo is een mini size van de Original droogshampoo Batiste (50ml - €2.49). Ik heb ze al eerder gebruikt en vind het merk heel fijn. Die mini-verpakking is altijd handig om mee te nemen in mijn handtas, zeker bij mij om mijn frou op te frissen.
De anti-rimpelverzorging is de Nectar Eternet van het merk Cattier Paris (50ml - €24.99). Hij bevat oa. biologische arganolie, zeevenkel, beukenbloesemextract, biologische zonnebloem- en kokosvetolie en biologisch rozenwater, om zo rimpels en kraaienpootjes te vervagen, de huid te  verstevigen en zo te zorgen voor een stralende teint.
De Body Butter is de Intens herstellende Butter met honing van Ultra Doux Body (200ml - €4.99). Ik heb dit product al in huis (lees hier mijn review), en hij is echt heel goed en ruikt geweldig, mijn favoriete geur van de Ultra Doux producten.
Het nagellakje is een supermooi zachtroze kleurtje van het merk Faby (15ml - €13). Ik was dolblij met dit lakje, niet alleen omdat het een mooie kleur is, maar omdat ik nog niets van het merk geprobeerd heb en er wel al lang benieuwd naar ben.
Als laatste een zwart Eye Liner Pencil van MeMeMe (€6.90). Het is een zachte formule met een intense langdurige kleur, die ook zacht is voor de ogen dankzij de formule met botanische oliën en vitamine E. Heel fijn!

De box is zeker zijn geld waard, je krijgt heel wat in de plaats, allemaal fijne producten en fijne merken, de één al bekender dan de ander, wat het leuk maakt om nieuwe dingen te leren kennen, al kiezen ze bij Deauty wel vaak voor dezelfde merken. Als beautyblogger heb ik natuurlijk wel al met heel wat producten kennis gemaakt, dus niet elk product zal hier direct gebruikt worden. Ik ben niet helemaal wild van de inhoud, persoonlijk dan, de producten doen me niet direct aan een partylook denken, maar al bij al wel een fijne inhoud!

Wat denken jullie van deze box?

Deauty is een maandelijkse beautybox, de inhoud is nog een verrassing maar is altijd meer waard dan wat je ervoor betaald. Hij kost €16.95, en daar zitten ook verzendkosten inbegrepen.
Meer info op de deauty website.