Mogelijk gemaakt door Blogger.

L'Occitane - Melting Honey


L'Occitane bracht eind vorig jaar zijn heerlijke collectie Melting Honey uit, waar ze de hydraterende en voedende werking van Shea Butter combineren met zachtheid en soepelheid van honing. Een perfecte combinatie dus om de huid te gaan voeden en beschermen, maar ook zorgt voor een heerlijke geur. Daarnaast zien ze er ook superleuk uit, met zijn vrolijke kleurtjes en honingraat motief!
In de collectie vind je een douchegel, handcrème, bodycrème, bodyscrub, lipbalsem en zeep. Ik laat jullie vandaag kennismaken met de handcrème, bodycrème en de scrub:

De handcrème is een vaste waarde in mijn handtas. Het is een Whipped Hand Cream, dus een opgeklopt product, wat het heel licht, luchtig en schuimig maakt. Hij is heel rijk en voedend, door zijn uitzonderlijk hoog gehalte voedende karitéboter, blijft eventjes vettig op de handen, maar ze zijn zo goed verzorgt! Je hebt ook maar heel weinig nodig om je handen mee in te wrijven. Hopelijk geraak ik nog door de winter met deze tube, maar ik vrees dat ik toch een extraatje mag bijhalen!
Enkele jaren terug had je deze ook in Whipped Body Cream met dezelfde geur, heerlijk was dat.

De Body Cream is deze keer niet opgeklopt, maar het is een Ultra Soft Cream, en ja hoor, die naam maakt hij helemaal waar. Hij heeft een lichte en snel intrekkende textuur, ook heerlijk om als handcrème te gebruiken, maar ook de rest van mijn lichaam vind deze geweldig!
Daarnaast is er ook de Exfoliating Sugars, een body scrub met echte suikerkristallen en stukjes notenschil voor een zachte maar toch doeltreffende verwijdering van dode huidcellen. De huid wordt extra zacht en glad, met natuurlijk de heerlijke geur!

Ik ben fan, van mij mogen ze elk jaar wel met een Honey gamma afkomen! Wat denken jullie van deze collectie? Welk product spreekt je het meeste aan?

L'Occitane - Melting Honey
Whipped Hand Cream - 30ml - €7.5
Ultra Soft Body Cream - 100ml - €19
Exfoliating Sugars - 175g - €21
Verkrijgbaar in de winkel of op de website