Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: BellaPierre Shimmer Powders


Als je wilt kiezen voor een natuurlijke oogmake-up, maar met net dat tikkeltje meer, dan kan je best gaan voor wat shimmer. Ik maakte onlangs kennis met de Shimmer Powders van BellaPierre, en waauw, wat een top-producten! De kleuren zijn niet alleen heel mooi, de shimmer is geweldig en de pigmentatie gewoon heel erg goed! Ze hebben heel wat mooie kleuren, ik toon jullie vandaag Champagne, Earth en Cocoa, en maakte met die drie kleuren een shimmery look.

Voor wie het merk BellaPierre nog niet kent, het bestaat uit minerale make-up- en huidverzorgingsproducten, afkomstig uit Los Angeles. Ze gebruiken voor hun producten 100% Pure Mica (een minerale olie die een kalmerende werking heeft op de huid) en geen additieven of schadelijke ingrediënten. 
De Shimmer Powders zijn, naast de Minerale Foundations, één van hun bestsellers, en ik kan zien waarom! De kleuren zijn echt heel mooi en komen ook zo uit op de ogen.

Ik combineerde Champagne, Earth en Cocoa in één look! Je kan ze ook makkelijk apart gebruiken of in combinatie met gewone oogschaduwkleuren. Champagne is een beige-goudtint, die ik in mijn binnenste ooghoek aanbracht. Earth is dan weer een roze-brons kleur, die ik aanbracht op mijn gehele bewegende ooglid. Als laatste gebruikte ik de Cocoa, een bruine-brons kleur, die ik op mijn buitenste ooghoek aanbracht, en blende tot in de crease. Ik werkte mijn look af met een gouden oogpotlood op mijn waterlijn en wat bruine oogschaduw onder de ogen, en een zwarte eyeliner en mascara.
Tot slot gebruikte ik de BellaPierre Clear Lipgloss.

Wat denken jullie van Minerale Make-up, en van deze prachtige Shimmer Powders?

BellaPierre Shimmer Powder - €12.99/st.
BellaPierre Clear Lipgloss - €10
Meer info of online shoppen via de BellaPierre.eu