Mogelijk gemaakt door Blogger.

Win een feestelijk Benefit pakket!!


Wie hier gisteren al eens een kijkje kwam nemen op de blog, heeft het al gezien dat Sprinkles on a Cupcake zes kaarsjes uit mocht blazen!! Bij een verjaardag horen natuurlijk cadeautjes, en oh boy, heb ik er een leuke voor jullie! Natuurlijk niet voor ieder van jullie, zou ik wel willen als dat kon, maar ik mag wel twee lieve lezeressen gelukkig maken met een superleuk Benefit feestsetje Get Your Party On, en daarnaast ook een Benefit Gabbi spiegel, niet te koop in de winkels, dus een superleuk hebbeding die echt heel mooi staat aan je make-up tafel!
Neem snel een kijkje:

Ik schreef eind vorig jaar nog een artikeltje over het geweldige Get Your Party On setje van Benefit! Een superleuke partytin, die kan draaien zodat er verschillende afbeeldingen te voorschijn komen, in de welgekende leuke stijl van Benefit. Hij bevat vier fullsize producten, enkele van hun bestsellers, namelijk They're Real Mascara, Hoola Bronzing Powder, High Beam Highlighter en Gimme Brow medium/dark. Meer info over de producten vind je dus in vorig postje hier.

Twee van jullie kunnen dus zo een superleuk setje winnen, en niet enkel dat! Daarbij krijgen jullie ook een leuke Benefit Gabbi Spiegel. De spiegel bevat een superleuke afbeelding aan de buitenzijde met typische Benefit quote, en je kan hem openklappen en rechtzetten tot een handige grote spiegel.

Wat moet je doen om kans te maken op één van deze twee leuke setjes?
1. Volg @BenefitBelgium en @PetraCupcake op instagram
en/of
via facebook: Benefit Cosmetics Belgium en Sprinkles on a Cupcake.
2. Stuur een mailtje naar petra@sprinklesonacupcake.com waarom jij graag kans wil maken op dit setje. Vergeet er niet bij te vermelden onder welke naam je volgt via instagram of facebook.

Niet verplicht, maar een linkje delen of foto regrammen is altijd leuk!

 Update: deze winactie is afgelopen. De winnaar werd gecontacteerd via email!