Mogelijk gemaakt door Blogger.

The Body Shop - Wintermake-up


Januari is over het algemeen een feestmaand, hoewel we vandaag terug aan de slag moesten gaan na de kerstvakantie (of toch de meeste onder ons, sommigen hebben misschien helemaal geen vakantie gehad). Maar er komen waarschijnlijk toch nog nieuwjaarsrecepties aan, familiebezoekjes in het weekend, ... Dus berg die partylooks nog niet te ver op, en uiteindelijk, mooie make-up kan toch altijd! Vandaag toon ik jullie twee wintermake-upcollecties van The Body Shop, Silver Starlet en Glam Gold, geïnspireerd door de looks van de jaren '20 en de sfeer van The Great Gatsby, heel wat glitters en metallic effecten, in een prachtige verpakking.

Je kan de twee collecties Silver Starlet en Glam Gold, herkennen aan de verpakking. Die heeft een beetje een retro-feel en bestaat uit zwart met goud of zwart met zilver. De lippen werden in beide collecties best zacht gehouden, verder bestaat de Silver Starlet uit koude tinten, met blauwe nagellak en zilveren glitters, en de oogschaduwkleurtjes zijn blauw, grijs, zilver en roze. Bij de Glam Gold zijn de kleuren warm met bordeauxrood en gouden glitters als nagellak, en de oogschaduwkleurtjes zijn warme metallic kleuren zoals goud-geel, koper-roze en twee bruin-goud tinten. Ik zet de producten even op een rijtje, en maakte met de oogschaduw en de lipsticks twee looks:

Ik toon jullie als eerste graag de nagellakkleurtjes, ik vind ze er allemaal mooi uitzien! Glitters zijn altijd een win, zowel het goud, Gold Metal, als het zilver, Silver Metal, vind ik heel mooi. Het bordeauxrood, Burgundy Red, vind ik ook helemaal mijn ding, het blauwe, Blue Abyss, is misschien iets minder mijn ding. Er zit een lichte metallic-shimmer in, dus best wel een mooie kleur hoor, ik zou het eens moeten testen. Ik heb jammer genoeg de lakjes nog niet uitgeprobeerd op mijn nagels, dus heb er geen foto's van, maar ik wou ze er toch graag bijzetten.

De Colour Crush Lipsticks uit deze collecties zijn helemaal mijn ding, niet te heel opvallend maar toch aanwezig, beetje 'your lips but better'. De kleuren zijn Coral Blush, heel natuurlijk met inderdaad een koraalkleurige ondertoon en Nude Allure, ziet er uit als een lippenbalsem met een heel zacht tintje, maar helemaal niet opvallend. De lipsticks voelen trouwens heel aangenaam aan op de lippen.

Als laatste toon ik jullie de Limited Edition Eyeshadow Palettes in Swinging Silver of Grooving Gold. Vier oogschaduwkleurtjes (foto's zijn niet zo mooi als in het echt hoor, dankzij het donkere weer zijn de foto's niet zo goed gelukt) in een handige mooie verpakking, inclusief spiegel en kwastje. Achteraan het doosje staat een beschrijving met tekening hoe je de kleuren best kan gaan aanbrengen.

Swinging Silver bestaat uit zacht roze, grijs, metallic blauw en zilver. Ik bracht de roze kleur aan op het binnenste deel van mijn bewegend ooglid, de grijze kleur op het buitenste deel beetje tot in de crease en mooi met elkaar laten blenden. Met het blauw ging ik de wimperrand gaan aanzetten, zowel bovenaan als onderaan. Als laatste bracht ik de zilveren kleur aan in de binnenste ooghoek.
Ik combineerde deze look met de Coral Blush Lipstick.

Grooving Gold is mijn favoriet van de twee, hoewel ik de eerste look uiteindelijk ook heel mooi vond, kies ik toch meer voor warme kleuren de laatste tijd. Deze bestaat uit een soort van koperkleur met een warmroze ondertoon, twee bruintinten een goud-bruin en een donkerbruin met koperen shimmer en als laatste een goud-geel. Hele mooie kleuren die zo mooi samen passen. Ik heb de look niet zo fel aangebracht, en toch kwamen de kleuren al best mooi uit op mijn ogen. Ik ging op dezelfde manier te werk als bij de vorige look, de koperen kleur op het binnenste deel van mijn bewegend ooglid, de lichtbruine kleur op het buitenste deel tot in de crease en mooi blenden. Met de donkerbruine kleur zette ik de bovenste en de onderste wimperrand aan en de goudgele kleur bracht ik aan in de binnenste ooghoek.
Ik combineerde deze look met de Nude Allure lipstick.

Wat denken jullie van deze producten? Naar welke gaat jullie voorkeur, de Silver Starlet of de Glam Gold, en welke look vinden jullie de mooiste?

The Body Shop - wintermake-upcollecties Silver Starlet/Glam Gold
Nagellak - €6
Colour Crush Lipstick - €12
Eyeshadow Palette - €25
Ook nog verkrijgbaar in deze collectie: Silver of Golden Shimmer, Lip&Cheek Doll en Silver Glitter Eyeliner.

Verkrijgbaar bij The Body Shop (misschien nu al aan een soldenprijsje ;))