Mogelijk gemaakt door Blogger.

Zes jaar Sprinkles on a Cupcake!!


Vandaag is het een speciale dag, voor mij althans want mijn blog mag maar liefst zes kaarsjes uitblazen!! Zes jaar geleden plaatste ik, met toch wel een bang hartje, mijn allereerste artikeltje online, beetje aarzelend en een beetje nerveus, maar tot op vandaag ben ik nog altijd dolgelukkig dat ik het heb gedaan! Sprinkles on a Cupcake is een deel van mij geworden, een beetje als mijn tweede kindje, ik vind het nog altijd geweldig leuk en te weten dat jullie interesse hebben om te lezen wat ik te vertellen heb, vind ik echt top!

Waar mijn blog vroeger begon met het delen van nieuwe collecties of fashiontrends, kwamen daar tijdens dat eerste jaar al hier en daar wat reviews van beautyproducten bij. Ik wist toen dat ik vooral die richting wou uitgaan en concentreerde me op het beauty-gedeelte. Ik heb zelf heel wat bijgeleerd, zowel over beauty, het gebruik van make-up bij mezelf, maar ook als persoon, ik voelde dat ik echt gepassioneerd geraakte door het bloggen en haalde er zoveel meer uit dan enkel mijn ervaringen te delen. Ik heb al heel wat mensen leren kennen, sommigen al van bij het begin van mijn blogavontuur, die ik echt vriendinnen kan noemen, waar ik op kan terugvallen, eens een berichtje kan sturen voor eender wat, eens afspreken en bijpraten, en zoveel meer. Maar ook het contact met volgers van mijn blog, mensen die een reactie achterlaten of me laten weten dat ze echt iets opgestoken hebben door iets op mijn blog. Of gewoon mensen die mijn artikels lezen, omdat ze interesse hebben in wat ik te vertellen heb, ik vind het nog altijd ongelooflijk en het doet me zoveel plezier. Ook pr-mensen en bedrijven, die in mij geloven en met mij willen samenwerken. Ik ben er echt elke dag mee bezig, en dat weten mijn vriend en zoontje thuis ook, en ze steunen me beide volledig, wachten geduldig als ik nog eens een foto moet maken, en zijn ook echt gemeend trots op me!
Door dit alles staat mijn blog momenteel waar hij nu staat, zoveel meer dan enkel een beautyblog, voor mij is het echt een persoonlijke blog, waarbij ik deel wat ik leuk en mooi vind, waarbij ik mijn ervaringen en eerlijke mening deel omdat ik hoop dat jullie er misschien iets van opsteken of als voorbeeld kunnen gebruiken om zelf aan de slag te gaan, met een make-uplook, een kapsel, ... maar evengoed neem ik jullie mee achter de schermen, op een leuke uitstap, of gewoon met enkele foto's van alledaagse dingen, ... En ik probeer dat allemaal te doen met een positieve vrolijke view, gewoon omdat ik zelf ook zo ben!

Dus nog eens bedankt, aan jullie, lieve lezers, zonder jullie zou Sprinkles on a Cupcake niet zijn wat het nu is! Bedankt voor alle bezoekjes, lieve reacties, likes, leuke mailtjes en berichten, ... You Rock!!
Ik vind het nog steeds geweldig om elke dag met mijn blog bezig te zijn, dus hopelijk komen jullie ook dit jaar met veel plezier terug (wacht niet te lang, kleine tip, kom morgenavond zeker eens een kijkje nemen voor een leuke winactie)! Ik probeer er alvast terug een fantastisch nieuw blogjaar van te maken!

Kisses & Cupcakes,
Petra xxx