dinsdag 28 augustus 2012

Labello: Repair & Beauty

Een volledige blogpost aan één lippenbalsem? Yes it is, want wie houdt er nu niet van Labello en deze nieuwe Repair & Beauty verdient het ook!

De Labello Repair & Beauty voor gezonde, mooie en stralende lippen, is een 2 in 1 balsem die de lippen intens verzorgt en hydrateert, mét roze pigmenten die de lippen een mooie roze kleur geven.
Lippenbalsem is niet enkel nodig in de winter, maar ik gebruik dagelijks, eender welk seizoen, een balsem om mijn lippen te verzorgen en te beschermen.
Niet enkel vrieskou maar ook zonlicht, wind, vervuiling, airconditioning, enz... drogen onze lippen uit.

Labello Repair & Beauty is een ultra voedende verzorging die de droge lippen intens beschermt en hydrateert. Deze balsem bevat een formule verrijkt met Dexpanthenol (kalmerende en hydraterende bestanddelen), Glycerine (zorgt voor soepele, zachte lippen), Vitamine E (natuurlijk antioxidant) en Menthol (voor een fris gevoel).

Daarnaast bevat het roze pigmenten die de natuurlijke schoonheid van de lippen benadrukken. Ze geven een zacht, natuurlijk roze kleur en zorgen voor een glossy textuur.
De roze formule werd ook verrijkt met jojoba en karitéboter, die de natuurlijke hydratatie van de huid stimuleren.

Up to the test!
Ok, het is maar een lippenbalsem, maar oh zo een belangrijke stap bij je dagelijkse verzorging!
Labello stelt me eigenlijk nooit teleur, dus ik had best hoge verwachtingen, maar ik ben tevreden! Hij mag blijven, en mag zelf overal mee naartoe!
Mijn lippen zijn zacht en gevoed, want ze voelen wel regelmatig droog aan, en met deze is dit direct opgelost.
Geen plakkerige lippen, ze voelen echt zacht. En deze lipbalsem geeft echt een fris gevoel door de menthol die erin zit, maar is niet overdreven aanwezig!
Ook leuk is de subtiele roze kleur die hij afgeeft. Wel niet teveel ineens aanbrengen, want dat kan soms voor een wit waasje zorgen!

Zijn jullie ook fan van Labello? En wat denk je van deze?
Labello Repair & Beauty - €3.89

11 opmerkingen:

 1. Hij ziet er echt leuk uit he, lekker anders. Ik ben wel fan, maar het is niet mijn favoriete lippenbalsem van Labello.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou wel van menthol in een lippenbalsem. Ben erg benieuwd !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben zeker fan van Labello. Mijn Labello gaat echt overal mee met mij en heeft mij in al die jaren nog nooit teleurgesteld :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt goed! Ik heb al in geen jaren labello gedragen terwijl ik vroeger niks anders gebruikte.. geen idee waarom ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik moet (een beetje beschaamd) toegeven dat ik echt al járen geen Labello meer heb gekocht en gebruikt! Ik gebruik altijd de lippenbalsems van Yves Rocher, maar misschien toch weer eens voor Labello kiezen, je hebt me nieuwsgierig gemaakt naar deze!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik ben niet zo'n labello-fan. Ik heb echt nooit last van droge lippen dus ik koop het dan ook niet; Ik heb zelfs de indruk dat sommige mensen die heel veel smeren, jaren lang, juist net droge lippen krijgen omdat ze er nooit aan hebben. or am I wrong?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hihi wij hebben precies dezelfde tafel buiten waar we onze foto's nemen :D <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kijk altijd fijn een labello die werk doet en ook nog een mooie tint achter laat =D

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram