donderdag 31 januari 2013

Winactie #14: Win een Birthday Girl setje van Philosophy!

Deze winactie is afgelopen, de winnaars hebben een mailtje ontvangen!

Ik moet, spijtig genoeg, aankondigen dat dit laatste winactie is naar aanleiding van mijn blogverjaardag, al zeg ik zelf, het is mooi geweest met veertien winacties denk ik zo, en eerlijk, ik mis het 'echte' bloggen eigenlijk wel wat! Maar ik vind het natuurlijk ook superleuk mijn lieve lezeressen te verwennen, dus ik hoop dat ik toch heel wat van jullie tevreden ga maken door het winnen van een prijs (de meeste wedstrijden lopen nog, verschillende tot vandaag (31/1) middernacht, de recentste lopen nog tot 7/2, dus neem zeker hier nog een kijkje, staan ze allemaal op een rijtje).

Maar de laatste winactie is wel een hele leuke, al dan niet mijn favoriet! Het is een heel toepasselijke prijs, zowel voor de gelegenheid als voor mijn blog, en het is één van mijn favoriete merken, dus de perfecte afsluiter!
Jullie kunnen hier een leuk Philosophy Birthday Girl setje winnen!!

In het setje, met superleuke verpakking (vind ik altijd zo leuk aan Philosophy), vind je een Vanilla Birthday Cake Shampoo, Shower Gel & Bubble Bath en een Vanilla Birthday Cake High Gloss, High-Flavor Lip Shine! Ik denk dat ze gewoon heerlijk ruiken!

Om kans te maken vul jonderstaand formulier in.
Voor een extra winkans kan je me volgen via twitterfacebook of Bloglovin, en deel deze winactie of tweet: 'volg @PetraCupcake en maak kans op een Philosophy Birthday Girl geschenkpakketje: http://tiny.cc/caisrw'

Deze winactie loopt tot 7 februari 2013, middernacht! De winnaar zal persoonlijk verwittigd worden.
Je kan aan alle winacties van de blogverjaardag deelnemen, maar slechts één keer winnen.

Veel succes, Petra x


21 opmerkingen:

 1. Really love this gift ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een té gekke winactie! Natuurlijk doe ik weer mee. Hoe kan ik dit ook weerstaan! Grappig dat het aantal kaarsjes op de verpakking van deze gave prijs ook overeenkomt met jouw Blog B-day.. hoe toepasselijk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke actie weer! Ik doe mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super cute, het doosje alleen al! :O Hele mooie afsluiter van je Bday give away! Laat die cake maar komen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aan deze laatste winactie -die trouwens heel leuk en toepassend is- doe ik zeker mee :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Philosophy is zo'n favoriet van mij. Ik zou alle producten wel willen :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer dat het de laatste winactie is, kvond het niet alleen heeeeeel leuk om mee te doen met de acties, maar ook om nieuwe merken te leren kennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie actie, ik doe mee. Ik krijg er gewoon honger van haha, wat zal t lekker ruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo'n leuke winactie! Die producten zien er echt heel leuk uit. Ik heb het niveasetje al gewonnen dus ik doe niet meer mee met de winacties, maar veel succes aan alle deelneemsters!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een heerlijke winactie alweer! Ik doe heel graag mee! Nogmaals een dikke dikke proficiat met je blogverjaardag, en mogen er nog vele jaartjes bijkomen!

  Liefs

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De verpakking is echt zo leuk oud-uitziend schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Weer een super leuke winactie, ik doe graag mee! Fingers crossed;)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. natasja kroneman1 februari 2013 om 17:43

  whoeperdewhoepsie prachtige produkten om mee aftesluiten, vond het leuk om mee te doen en ga natuurlijk duimen dat ik 1 van de prachtige prijzen heb gewonnen
  groetjes Natasja

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh, dit setje staat al zolang op de wishlist! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De laatste kans dus ik doe zeker mee, en de perfecte prijs om deze win acties mee af te sluiten, het waren stuk voor stuk producten waar iedereen wel blij van word.groetjes en nog een fijn weekend xx

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Je win acties waren erg leuk! Bedankt hiervoor.. heb je een like gegeven. Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram