Mogelijk gemaakt door Blogger.

Winactie #14: Win een Birthday Girl setje van Philosophy!

Deze winactie is afgelopen, de winnaars hebben een mailtje ontvangen!

Ik moet, spijtig genoeg, aankondigen dat dit laatste winactie is naar aanleiding van mijn blogverjaardag, al zeg ik zelf, het is mooi geweest met veertien winacties denk ik zo, en eerlijk, ik mis het 'echte' bloggen eigenlijk wel wat! Maar ik vind het natuurlijk ook superleuk mijn lieve lezeressen te verwennen, dus ik hoop dat ik toch heel wat van jullie tevreden ga maken door het winnen van een prijs (de meeste wedstrijden lopen nog, verschillende tot vandaag (31/1) middernacht, de recentste lopen nog tot 7/2, dus neem zeker hier nog een kijkje, staan ze allemaal op een rijtje).

Maar de laatste winactie is wel een hele leuke, al dan niet mijn favoriet! Het is een heel toepasselijke prijs, zowel voor de gelegenheid als voor mijn blog, en het is één van mijn favoriete merken, dus de perfecte afsluiter!
Jullie kunnen hier een leuk Philosophy Birthday Girl setje winnen!!

In het setje, met superleuke verpakking (vind ik altijd zo leuk aan Philosophy), vind je een Vanilla Birthday Cake Shampoo, Shower Gel & Bubble Bath en een Vanilla Birthday Cake High Gloss, High-Flavor Lip Shine! Ik denk dat ze gewoon heerlijk ruiken!

Om kans te maken vul jonderstaand formulier in.
Voor een extra winkans kan je me volgen via twitterfacebook of Bloglovin, en deel deze winactie of tweet: 'volg @PetraCupcake en maak kans op een Philosophy Birthday Girl geschenkpakketje: http://tiny.cc/caisrw'

Deze winactie loopt tot 7 februari 2013, middernacht! De winnaar zal persoonlijk verwittigd worden.
Je kan aan alle winacties van de blogverjaardag deelnemen, maar slechts één keer winnen.

Veel succes, Petra x