dinsdag 27 mei 2014

Outfit: Cut out boots


Onlangs werd ik gecontacteerd door Shoe Discount voor een Styling Project. Het idee, vijf bloggers gaan aan de slag met hetzelfde paar schoenen, zo krijg je als resultaat dezelfde schoen in vijf diverse stijlen te zien.
Ik vond het wel een leuke uitdaging, al was ik toch niet helemaal gerust in de schoenen die ze uitgekozen hadden. Het zijn namelijk hele stoere Cut Out Boots, die ik zelf waarschijnlijk nooit zou uitkiezen in de winkel.

Als eerste ging ik even op onderzoek uit, om te kijken in welke stijl ik ze eigenlijk het mooiste vind. Al surfend merkte ik dat deze boots op alles gecombineerd kunnen worden, van vrouwelijke jurkjes en rokjes, tot jeans en stoere outfits met lederen broeken of ruitjeshemden.
Hoewel ik zelf niet echt een stoere kledingstijl heb, zie je me toch vooral rondlopen in een zwarte skinny broek, dus mijn keuze was al snel gemaakt. Heel tof vond ik deze boots met zwarte broek gecombineerd met een jeanshemd, maar ik ging toch voor een iets vrouwelijker model deze keer, en koos voor een zachtroze bloesje. Om het ook wat vrolijk en speelser te maken, nam ik mijn roze doorzichtige clutch onder de arm (komt van de superleuke webshop Budgetlover, vol toffe accessoires aan kleine prijsjes).
Cut out boots: Shoe Discount - Blouse: h&m - Ketting: & Other Stories
Clutch: Budgetlover.nl - iPhone - Make uptasje: Forever21

Ik ben nog niet echt overtuigd of het wel helemaal iets voor mij is, maar ze zitten wel heel comfortabel en ze zorgen voor de nodige verfrissing! Ik ben alvast benieuwd wat de andere vier bloggers ermee gedaan hebben!
Wat denken jullie van mijn outfit? En hoe zouden jullie de boots gaan combineren (kwestie dat ik nog een beetje ideetjes heb)?

De boots zijn te koop bij Shoe Discount voor de prijs van €39.99.
Je kan ook online shoppen op de Shoe Discount webshop en blijf op de hoogte van hun nieuwe producten en promo's via hun facebookpagina

29 opmerkingen:

 1. Zo'n schoenen zijn echt prachtig!! Ik wou dat ik ze had ♥ :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé, ze staan je wel hoor Petra! Zou ze ook voorbij lopen in de winkel, maar dat zijn soms wel de grootste schatten :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn super leuk! Mooi gecombineerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn super mooi <3! Je heb ze leuk gecombineerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zijn idd op het eerste zicht niet iets wat jij zou kopen maar toch staan ze je fantastisch. Ideaal om je voeten eens een dagje rust te gunnen. Prachtig gecombineerd trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind dat je ze echt superleuk gecombineerd hebt! :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze staan je wel goed, inderdaad iets wat ik nooit van je zou verwachten :-) des te leuker he!
  Ben al benieuwd naar de andere looks!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hihi, ja klopt!! Ik ben ook benieuwd naar de andere! x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. O mooi! Ik ben al zo lang op zoek naar zo'n cut-outs boots die niet te hoog van hak zijn! Shoe discount, here I come!

  xx Anine
  redlipsandbeautybits.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je hebt er echt een prachtige combinatie van gemaakt!
  Ik vind cut out boots echt geweldig! Al zou ik er sokken in willen dragen en dat maakt het geheel een beetje minder stoer natuurlijk. Geef mij dan toch maar dichte laarsjes! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, ik zou normaal gezien ook geneigd zijn meer naar dichte laarsjes te grijpen, maar je ziet, soms moet je eens uitproberen :)

   Verwijderen
 11. Vind je outfit voor de rest echt top, maar aan die cut out trend moet ik nog echt wennen vrees ik. Voorlopig ben ik geen fan.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh these look like fun! A nice twist to the regular ankle boots! You honestly have the prettiest hair ever :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thank you :) Normally it isn't that curly (I had curls in it the day before for a party :p)

   Verwijderen
 13. Ze staan je wel heel goed meid! Het is eens wat anders. Leuk om eens uit jouw comfort zone gechallenged te worden ;-) en het heeft heel goed uitgepakt. Kan me voorstellen dat het wennen is.. maar believe me.. ze staan je goed. These boots are made for walking!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake