zondag 12 oktober 2014

Chanel Joues Contraste - Rose Glacier


Roze is een kleur dat altijd kan, zeker op de wangen. Vandaag toon ik jullie graag een van de nieuwste kleuren van de Joues Contraste blushes van Chanel, namelijk in de kleur Rose Glacier.
Hij heeft niet enkel een mooie rozenkleur, hij ruikt ook echt heerlijk naar roosjes.
Kijk eens mee van dichtbij.Rose Glacier is een blush, in een mooie warmroze kleur met een vleugje goud erdoor, geen glitters of shimmers, maar een mooie lichtgouden gloed. Hij wordt ook omschreven als een heel natuurlijke kleur die je daarnaast ook een mooie glow geeft.
Hij is echt mijn favoriete blush en ik gebruik hem nu echt de laatste weken heel regelmatig.

Ik vind hem echt heel fijn, en de heerlijke geur maakt hem nog extra aangenaam. Ook van het kleine borsteltje dat erbij zit ben ik fan, normaal gezien vind ik die borsteltjes die extra bij een make-up product zitten niet zo fijn, of enkel voor on-the-go, maar die is echt supergoed! Hij is gemaakt van natuurlijk haar en voelt heel zacht aan. Hij brengt de blush ook subtiel en mooi aan op de appeltjes van de wangen. Je hebt helemaal niet veel nodig, en hij blijft ook lang aanwezig.

Wat denken jullie van deze kleur?

Chanel Joues Contraste - Rose Glacier
€39 - Verkrijgbaar in de parfumerie

16 opmerkingen:

 1. Wauw, hij is echt mooi! XX
  http://cestlissa.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eveline - A Blue September14 oktober 2014 om 15:53

  oh ziet er prachtig uit. Ik kan het er echter helaas niet aan uitgeven, iets te duur voor mij. Ik ben een handtassenmadam, daar gaan al mijn centjes naartoe :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi, ja ik heb niet echt dure handtassen in mijn collectie! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een aanrader, en blijft ook superlang zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het ziet er echt supermooi ui! Zo leuk dat ze bij Chanel ook gedacht hebben aan de geur van de blush :D!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake