dinsdag 14 oktober 2014

My beauty-on-the-go top 5


Ik sleur elke dag een redelijk grote en zware handtas mee, naast mijn agenda, portemonnee, gsm en andere spullen, zitten er ook heel wat beautyspullen in. Téveel eigenlijk om goed te zijn, ik gebruik meer dan de helft eigenlijk niet, maar sommige dingen zijn handig om bij te hebben voor 'je weet maar nooit', zoals een mini-pincet, nagelvijltjes, ... en ook lipproducten kan ik nooit genoeg bijhebben, de nodige glossjes, lipsticks en lippenbalsems vind je dus ook terug in mijn handtas.
Maar als ik echt slechts enkele items eruit mag halen, wegens lange dag weg dus liever geen zware tas, of als ik enkel een klein tasje bijheb, dan kan ik niet zonder deze vijf items.

Anti-Bacterial handgel: wil ik echt altijd bij me hebben, momenteel gebruik ik de Bath & Body Works PocketBac in Island Nectar.
Handcrème: ik kan echt niet tegen droge handen en je vindt wel overal kleine tubes handcrème. Nu in de handtas zit de Kiehl's Ultimate Strength Hand Salve.
Lippenbalsem: nog iets waar ik echt niet zonder kan, een lippenbalsem, er zitten er verschillende in mijn handtas, maar deze Cherry Chapstick grijp ik eigenlijk best het meest naar.
Concealer: Mijn make-up bijwerken is vooral kijken of donkere kringen en rode vlekjes nog goed verstopt zitten. Deze Happy Light van Bourjois vind ik echt heel goed en perfect om mee te nemen voor onderweg.
Chubby Stick: ik ben Clinique fan en de Chubby Stick staat nog steeds op nummer 1, ik heb er altijd één of twee bij, en ik gebruik deze dan ook voor zowel mijn lippen als mijn wangen wat extra kleur te gaan geven.

Oké, een zwart oogpotlood mag er misschien ook wel bij.
Wat is jouw favoriete on-the-go beautyproduct, waar kan je echt niet zonder?

15 opmerkingen:

 1. Wat een mooie foto! Ik kan ook echt niet zonder lippenbalsem! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lippenbalsem en handcrème zeul ik ook altijd overal mee naartoe :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan ook echt niet zonder handcrème! Mijn favorieten zijn die van L'Occitane, maar het avojuice van OPI valt erg in de smaak.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Saraya Callewaert16 oktober 2014 om 00:05

  Ik heb ook altijd lippenbalsem & lipstick & lipgloss mee :)
  En een handgel :)
  Leuk om te zien!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Matterend poeder, lippenbalsem en handcreme heb ik aaaaaaaltijd bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey Petra, great picks! My 5 handbag essentials would include... Escents Headache Relief roll-on (great for headaches, nausea, and bug bites. I'm never without it), blotting paper, hand sanitizer, Dior Spring Ball Addict Extreme, and Guerlain Les Voilettes compact powder! Can you tell I have an oily T-zone? LOL

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha, but it's so handy, I need to check out that compact powder by Guerlain then! The roll-on sounds interesting too!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb ook wel zo een matterende stick van Shisheido, maar gebruik hem eigenlijk te weinig hoewel het wel een handig ding is!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. My favorite!! (al weet ik de naam niet meer, want is is afgegaan door in mijn handtas te zitten, haha)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb altijd een lipglossje bij en een concealer :)! In de winter komt daar ook wel een handcrème bij :)! Die van The Body Shop vind ik heerlijk :)! En eigenlijk is er wel altijd een potje nagellak verdwaald in mjin sjakosh ook.. Ik koop die en vergeet ze gewoon uit te halen. Soms ook erg handig :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Haha, ah nee, nagellak dat heb ik eigenlijk nooit bij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Goeie selectie heb je gemaakt! In mijn handtas vind je vooral lipsticks en handcrèmes qua beauty producten voor de rest neem ik niet veel mee op dat gebied.

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram