dinsdag 21 oktober 2014

Mythic Oil Jewel Edition


Mijn geheim, oké niet echt een geheim natuurlijk maar mijn absolute favoriete product, om mijn haar gezond en mooi glanzend te houden, is een haarolie! Echt, ik kan niet zonder en gebruik het eigenlijk elke keer ik mijn haar gewassen heb. Ik heb al heel veel verschillende gebruikt, en heb nog niet echt een slechte tegengekomen, maar bovenaan mijn lijstje staat nog steeds de Mythic Oil van L'Oréal Professionnel, die er nu ook in een Limited versie is, namelijk de Jewel Edition by Dear Charlotte, met een aangepast flesje en ook een unieke haarspeld.

Dear Charlotte is een juwelenmerk opgericht in 2011 door Vanessa Pinoncely, geïnspireerd op vintagejuwelen, wat ook heerlijk past bij de oriëntaalse sfeer van de Mythic Oil. Daardoor koos ze ook voor kant als patroon in de speld, maar ze ontwierp ook het flacon en de verpakking.

Voor wie de Mythic Oil zelf nog niet kent, het is dus een haarolie die zorgt voor een intense voeding voor je haar, maar ook het haar soepel gaat maken. Hij bevat kostbare ingrediënten zoals Avocado-olie (zorgt voor voeding en glans) en Druivenpitolie (bevat voedende eigenschappen).
Hij kan gebruikt worden als verzorgingsproduct maar ook als stylingsproduct. Je haar is glad en soepel, waardoor je het vlotter kan brushen en de droogtijd korter wordt. Daarnaast merk ik echt dat ik mijn haar minder moet gaan kammen, wat ook je haar gezonder houdt.
Je kan het ook als finish gaan gebruiken, om het haar te doen glanzen, te verzachten en te beschermen tegen kroezen.
Ik gebruik het vooral op handdoekdroog haar, vlak voor het drogen breng ik enkele pompjes aan, maar soms ook om wat extra glans aan de lengten van mijn haar toe te voegen.

Zijn jullie ook fan van een haarolie? En wat denken jullie van deze Limited Edition?

L'Oréal Professionnel Mythic Oil Jewel Edition by Dear Charlotte
125ml - €21.30 
Verkrijgbaar in de L'Oréal Professionnel salons vanaf november 2014

6 opmerkingen:

 1. Blijft de beste haarolie ooit voor mij ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. DhiniNL | Dhinivh21 oktober 2014 om 21:26

  Klinkt goed! Ik ben zo benieuwd naar

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Saraya Callewaert21 oktober 2014 om 22:47

  Klinkt erg goed :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geen fan van haarolie hier, maar mijn moeder heeft deze en ik vind de geur echt super.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik nooit een olie voor m'n haar! Maar zit er mooi uit met dat sieraad hihi


  XO MK.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb nog nooit een haarolie gebruikt, omdat ik vrees dat mijn haar er sneller vettig van gaat worden, maar ik hoorde al erg veel goede dingen over de Mythic Oil. Geen beter moment om hem eens te proberen als er een leuk speldje bij zit natuurlijk :p...

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram