vrijdag 3 oktober 2014

Weekend-Fun


Family-time heb ik altijd al heel belangrijk gevonden. Maar onlangs stond ik er echt wel eens wat langer bij stil, dat je eigenlijk het beste moet maken van het leven en zoveel mogelijk moet gaan genieten, vooral met de mensen die je het liefste om je heen hebt.
Zo probeer ik nu ook zoveel mogelijk in het weekend om iets leuks te gaan doen met mijn gezin, niet nadenken over ik moet het huis eigenlijk gaan poetsen, strijken, om boodschappen, of achter de computer gaan kruipen om te bloggen, daar zijn dagen genoeg voor. Vanaf nu is zaterdag of zondag een familiedagje. Dat kan gaan van eens gaan fietsen, naar de cinema, of als het kouder wordt thuis eens een filmpje opsteken overdag met popcorn en de gordijnen dicht.
Zo gingen we twee weken terug naar het Museum van Natuurwetenschappen in Brussel, vol dinosaurus-skeletten (zie foto hier), en vorig weekend bezochten we de Zoo van Antwerpen, wat heel leuk was. Ik nam mijn fototoestel mee, en heb een aantal mooie foto's die ik graag met jullie wou delen.


Ok, picture-overload, sorry ;) en ik heb dan nog een selectie gemaakt (uit 250 foto's, oops).
Maar de zoo van Antwerpen is echt wel een leuke uitstap met kinderen, maar ook als volwassene alleen zou je mij daar gerust kunnen vinden. Zoveel prachtige dieren bijeen.

Hebben jullie nog leuke tips om onze komende zondagen in te vullen met een leuke uitstap?

Post in samenwerking met Thomas Cook

8 opmerkingen:

 1. Zou Technopolis iets zijn voor jullie?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's ! Ik ben er vorige zomer ook nog geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind persoonlijk Pairi Daiza mooier dan de Zoo van Antwerpen. Dus als je binnenkort nog eens zin hebt om dieren te gaan bekijken, zou ik daar zeker naartoe gaan!!
  Nu het herfst wordt lijkt het me bijvoorbeeld wel leuk om een wandeling te gaan maken in het bos. Er zijn bijvoorbeeld verschillende maneges waar je ook een pony kan huren waar je zoontje dan op kan zitten. Of is dat niets voor hem?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aw, lieve beestjes :-D Misschien idee voor je zoontje zijn themafeestje? Dierentuin?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hihi :) hij heeft ondertussen toch m&m's gekozen... nu nog uitzoeken wat ik daar allemaal mee kan doen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie foto's (vooral de vlinder en flamingo zijn zó mooi!! Wij gaan ook graag naar de dierentuin. Goed om de weekenden te besteden aan de fam. Quality time is belangrijker dan het virtuele leven vind ik. Goed om daar bij stil te staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zalig! Ik ben een weekje of twee geleden naar Pairi Daiza geweest, en dat is ook wel een aanradertje! Die foto van die wasbeer vind ik geniaal :D!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuk! wij hebben een abonnement maar gaan echt veeeeel te weinig.

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram