woensdag 22 oktober 2014

Win 3x een hoorns diadeem uit de Disney film Maleficent


Nog geen idee in wat je je gaat verkleden tijdens Halloween? Zoek niet verder, en doe gerust mee met de leuke Disney wedstrijd hier op Sprinkles on a Cupcake, naar aanleiding van de film Malecifent, met Angelina Jolie in de hoofdrol, die net is uitgekomen op dvd.
Ik plaatste onlangs een foto op instagram van de dvd en een leuke diadeem, met de horens van Maleficent. Ik kreeg eigenlijk heel wat leuke reacties op de diadeem, en daarom vond Disney het een leuk idee om er hier een winactie van te maken.

Even over de film zelf, Maleficent vertelt het verhaal van Disney's slechterik uit de klassieker Doornroosje. Verraad heeft het hart van Maleficent in steen veranderd, en nu zint ze op wraak. In een verwoeste poging om de moerassen waarover zij beheerst te beschermen, spreekt zij een onomkeerbare vloek uit op het pasgeboren prinsesje Aurora. Als ze opgroeit, raakt Aurora verstrikt in een hevige strijd tussen het bosrijke koninkrijk waar ze steeds meer is van gaan houden, en het mensenrijk waarover ze ooit zal heersen. Maleficent beseft dat Aurora wel eens de sleutel kan zijn naar vrede tussen beide rijken, en besluit een drastische beslissing te nemen die hun beide werelden voor altijd zal veranderen.

Perfect dus om als Maleficent te gaan tijdens Halloween denk ik dan, en deze diadeem is daar perfect voor (hij is hier ook niet verkrijgbaar in de winkels, dus best exclusief als je er zo eentje in huis hebt)! Nog even je make-up wat aanpassen: kies dus voor uitgesproken jukbeenderen, rode lippen, donkere wenkbrauwen en valse wimpers, en gecombineerd met zwarte kledij, and you're good to go!

Wat moet je doen om kans te maken? 
♦ Stuur een mailtje naar petra @ sprinklesonacupcake.com waarom jij graag kans maakt één van deze drie diadeems te winnen.
♦ Niet verplicht, maar altijd wel leuk, Volg Sprinkles on a Cupcake, en like of deel deze winactie via instagram, twitter, bloglovin of facebook.

Hopelijk vinden jullie het een leuke winactie! Hebben jullie de film al gezien trouwens?
Deze winactie loopt tot 27 oktober 2014, middernacht, de winnaars worden random gekozen en krijgen een mailtje. Succes!

12 opmerkingen:

 1. Hihi wat een super leuke winactie! Ik doe zeker mee en zal je nog mailen. Ik ben een hele grote fan van de tekenfilm Doornroosje en was erg verrast door deze film en de wending die het verhaal nam.. Geweldig trouwens die eerste foto's van jou.. je hebt je gezicht ook zo te zien geshaped als Malificent, good job girl!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Love it! Ik vond de film echt één van de meest geweldige films in tijden :) Als ik de tijd vind, stuur ik je zeker een mailtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hellas maar de email petra @ sprinklesonacupcake.com vermeld is faulty.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, zalig :-) Heb de film nog altijd niet gezien, tsst ss...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoera, hier wacht ik al heel de tijd op! :) Ik hoop echt dat ik eentje win, ben al hééél lang op zoek naar zulke Malificent Hoorns! Goeie make-up tips ook, zal ik onthouden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hemels, ik heb meteen een mail gestuurd!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je moet wel de spaties weghalen voor en na de @

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Toeme, dat ik nu te laat ben voor zo'n geniale winactie! Ik ben een grote fan van de film! Al meerdere keren bekeken de vorige maanden en ik word hem maar niet beu :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. oeps te laat :((( ik ben weer veel te laat met blogs bij lezen... heel mooie foto van jou trouwens! jij bommetje!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake