dinsdag 4 november 2014

Red Smoothie


Een smoothie is niet alleen lekker in de zomer, of enkel met fruit, nee dit weekend stapte ik eens uit mijn comfort zone en maakte ik eens een groenten-fruitsmoothie, met daarin rode biet, wortel, appel en peer.
In samenwerking met AEG probeer ik momenteel ook hun nieuwe blender uit de 7 Serie uit, dus dat was perfect om hiervoor te gaan gebruiken.Voor de smoothie gebruikte ik 1 rode biet, 3 wortelen, 1 appel, 1 peer, water.
Alles groenten en fruit schillen en in stukjes doen en de blender in, water toevoegen naargelang nodig zodat de textuur toch vloeibaar is en hop, klaar! Ik vond het best nog lekker, oké het was een beetje wennen maar sowieso zijn rode bieten en wortelen best zoete groentesoorten.

Van de AEG 7 Serie blender ben ik ook heel erg tevreden. Het is een heel handig ding, niet te groot (je hebt ook geen grote keukenrobot meer nodig om echt dingen te gaan mengen, hakken, malen, ...) en hij heeft 3 verschillende snelheden, een pulse knop en je kan er ook bv ijs mee crushen.
En daarenboven is het een glazen beker, die kan gebruikt worden voor koude en warme producten, dus je kan er ook makkelijk bv. je soep of puree in mixen, dus een blender is niet enkel voor milkshakes en zomerse smoothies maar komt in de winter ook heel goed van pas.
(toestel is te koop voor €149,99 trouwens)

Er komen dus nog meer gerechten aan waarbij ik deze blender ga gebruiken, en in samenwerking met AEG plaats ik die ook op de AEG Belgium pinterest-pagina.

Wat denken jullie van groenten in een smoothie, hebben jullie het ook al geprobeerd? Of nog leuke tips voor mij, of een recept die jullie willen zien verschijnen? Let me know!

3 opmerkingen:

 1. Ooooh dat ga ik eens uittesten! bedankt voor het receptje!

  Xx


  http://laviedemaximee.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mm, die ga ik eens proberen! Klinkt lekker! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze ziet er lekker uit, ik heb een tijd geleden eens een spinazie smoothie gemaakt naar een recept van Jamie Oliver en die was ook erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram