Mogelijk gemaakt door Blogger.

Auriga Flavo-C + Winactie


Kennen jullie het Belgische beautymerk Auriga al? Ik kende het nog niet, hoewel ze toch al enige tijd meegaan. Dit najaar vieren ze zelf de 15e verjaardag van hun FLAVO-C Serum. Ik laat jullie graag kennismaken met enkele van hun producten uit het FLAVO-C gamma, maar bij een verjaardag horen ook geschenkjes, dus maken jullie hier ook kans om zo een bijzonder serum te winnen! Lees snel verder.Even het merk kort voorstellen. Auriga ontstond dus in 1999 met het FLAVO-C Serum, het eerste huidverzorgingsproduct waarbij anti-oxidanten zoals vitamine C en Ginkgo Biloba in een geconcentreerde, actieve en stabiele formule effectief hun werking bewezen.
De dag van vandaag is het merk in meer dan zestig landen verkrijgbaar en bestaat het uit meer dan veertig producten, verkocht in de apotheek en gewaardeerd door dermatologen en plastisch chirurgen.

Ze hebben heel wat productlijnen, waarbij ze oa. gaan werken op anti-aging, pigmentatie, wondheling, verzorging na esthetische ingrepen, donkere kringen onder de ogen, blauwe plekken en roodheid, broze nagels en uv-bescherming.
Ik toon jullie graag enkele producten uit het Flavo-C gamma, gericht op anti-aging, maar gaan naast rimpels ook een doffe en onregelmatige teint gaan aanpakken, op basis van actieve vitamine C.

Het FLAVO-C serum zelf is dus een anti-agingserum voor een stralende teint, die rimpels en fijne lijntjes gaat verzachten, de teint doet stralen en gaat ook veroudering door de zon voorkomen. Je kan deze 's ochtends en 's avonds aanbrengen voor de andere verzorgingsproducten, op het gelaat, de hals en het decolleté.

Daarnaast heb je ook het FLAVO-C Forte Serum, die 15% actieve vitamine C bevat voor een extra doeltreffend effect op tekenen van huidveroudering, geschikt dus voor de gelaatszones waar huidveroudering het meest uitgesproken is (fronsrimpels, kraaienpootjes, rimpels rond de mond,...).

Als laatste serum-product, heb je ook de FLAVO-C Flash producten, voor een ultrasnel lifteffect. Een echte opkikker voor de huid met een onmiddellijk strakmakend effect dankzij gladstrijkende proteïne. Wordt aangebracht na de verzorging en de make-up.

Daarnaast heb je ook de FLAVO-C Cream, een hydraterende anti-verouderingscrème, die naast de rimpels te gaan aanpakken, ook de huid gaat hydrateren. Perfect als aanvulling op het serum.

En kan je ook kiezen voor het FLAVO-C Mask, een zuiverend afpelmasker, die de huid grondig gaat reinigen en onzuiverheden verwijdert. Hij bevat magnesium en zink die een zuiverend effect hebben, de huid gladder gaan maken en geven een frisse uitstraling, en bevat ook menthol voor een heerlijk fris gevoel.
Je brengt een vrij dikke laag van het masker op het gelaat, ongeveer 20 minuten laten inwerken tot het droog aanvoelt, en dan kan je het masker in één enkele beweging van onderen naar boven afpellen.

Wat denken jullie van deze producten, klinkt fijn niet! Ik ben alvast fan, de producten zijn echt heel fijn en geven mijn huid een mooie look en uitstraling.

Zoals ik in het begin al zei, jullie maken hier ook kans om zelf het FLAVO-C Serum uit te proberen, want ik mag er namelijk 3 weggeven in samenwerking met Auriga.
Wat moet je doen om kans te maken?
Stuur een mailtje naar petra @ sprinklesonacupcake.com en vertel me waarom jij graag kans wilt maken op dit serum twv €28.

Niet verplicht maar altijd leuk, volg sprinkles on a cupcake via facebook, twitter, instagram of bloglovin, en like of deel deze winactie!
De winactie loopt tot 25 november 2014, middernacht, de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd.
Veel succes!