Mogelijk gemaakt door Blogger.

Webshoptip: Rosegal


Als je net als mij graag webshops afschuimt, dan heb ik een leuke tip voor jullie, namelijk de webshop Rosegal, waar ze heel wat kledij hebben, zowel met een vintage look als de alledaagse items, en ook accessoires zoals handtassen en juweeltjes, allemaal heel betaalbaar. Ook nu met kerst in het vooruitzicht hebben ze een heleboel leuke kersttruien.
Ik koos een toffe handtas uit de shop, en enkele ringen, neem snel een kijkje.De handtas is wijnrood, had ik nog niet in mijn collectie, wat ik een heel stijlvolle kleur vind, zeker voor de winterperiode. Ze is niet te groot en niet te klein voor mij, perfect van afmeting, heeft enkele kleine opbergzakjes binnenin, een beetje standaard zoals in de meeste tassen, en je krijgt er ook een langer handvat bij. De tas kost iets van een 18$.

Daarnaast koost ik nog enkele leuke ringen uit, ze waren allemaal rond de prijs van 1$, dus echt supergoedkoop! Zo ging ik voor een kroontje, een muisje en muzieknoten, en ik vind ze stuk voor stuk heel tof.

Het is een Aziatische webshop, dus de items zijn wel eventjes onderweg, een tweetal weekjes duurde het ongeveer bij mij, maar er zijn geen verzendkosten te betalen, dus dat is een meevaller!

Kenden jullie de webshop Rosegal al? Zeker een kijkje nemen als je het mij vraagt.
Wat vinden jullie van mijn items?