Mogelijk gemaakt door Blogger.

Closet update: Winter


Sinds de herfst in het land is, en eigenlijk komt de winter toch ook al een beetje dichterbij (ik moest deze week voor het eerst ijs van mijn vooruit krabben), werd het wel tijd om mijn kleerkast een beetje up te daten. Als ik het zo bekijk heb ik eigenlijk nog niet zo heel veel nieuws in huis gehaald, ik ging op zoek naar enkele winterjassen, en ook de dameskleding  van Sans Online spitte ik goed uit.

Ik weet eigenlijk niet wat de trends zijn voor het najaar, maar ik zie bij mijn aankopen toch een beetje een rode lijn, vooral pasteltinten, zwart-wit en ook hier en daar een luipaard-printje.
T-shirts en blouses werden ingeruild voor pulls. Comfy truien maar ook zachte en warme stuks.
Zo zie je een zwart-grijze trui met kanten bloemenprint van Vero Moda, ik draag hem supergraag, en ook de zachtroze Mademoiselle trui is van Vero Moda, niet echt een los-zittende stof, maar wel heel leuk met de doorschijnende mouwen. Nog een roze item, een leuke sweater met flamingo's van Only. Deze drie items vond ik bij Sans Online.

Ook bij Zeb ben ik gaan shoppen en daar vond ik het zwart-wit gestreept truitje, met achteraan effen zwarte voile-stof dat het net iets gekleder maakt, en ook het kleedje vond ik daar.
Fluffy stof mag ook nooit ontbreken tijdens de winter, dus deze beige trui van Charlise met leopard print is perfect, maar ook de lange roze cardigan van Next is geweldig voor koude avondjes in de zetel!!

Daarnaast is het buiten ook kouder, en dus warme jassen en sjaals een noodzaak. Ik heb al een hele collectie, zowel jassen als sjaals, maar ik vond een aantal leuke stuks die ik niet kon laten liggen! Zo kwam er een nieuwe zwarte jas in de kast, altijd handig en aan -50% bij h&m, ook de leopard coat is er eentje van h&m, en de lichtblauwe jas kocht ik via ebay.
De zwart-witte sjaal van Veritas maakte mijn garderobe, tot nu toe, compleet!

Ben ik nog op zoek naar iets voor de komende maanden, buiten enkellaarsjes en misschien nog een leuke muts en handschoenen, niet echt, maar zeg nooit nooit natuurlijk!!
Wat vinden jullie van mijn nieuwe items? Welke vinden jullie de leukste, en wat heb je zelf aan je kleerkast toegevoegd voor komende winter?