Mogelijk gemaakt door Blogger.

Fall looks with Dior 5 Couleurs


De kerstcollecties komen hier stilaan toe, maar we zijn er nog niet, dus vandaag toon ik jullie graag nog enkele prachtige producten uit de laatste Dior herfstcollectie, en twee bijhorende make-up looks. Denk shimmers en bruintinten voor de ogen, maar ook een mooie roze blush!Sterproducten in de collectie, zijn toch wel de 5 Couleurs, een oogschaduw palette met daarin vijf kleurtjes die je samen kan gaan gebruiken. Ze zijn in heel wat tinten beschikbaar, hier zien jullie 566 Versailles en 796 Cuir Cannage. Ook in deze collectie vind je de mooie Diorblush in 856 Rose Diorette, een mooie zachtroze tint met een subtiele shimmer erin. Hij brengt heel makkelijk aan en is ook perfect op te bouwen.

De 5 Couleurs in Versailles is mijn favoriet van de twee. Ik dacht eerst, oei zoveel shimmer-kleurtjes samen, maar ik vind het een hele mooie combinatie als je ze samen gebruikt, perfect eigenlijk ook voor de komende feestdagen! Hij bevat een beige kleur met roze ondertoon, een beige tint met een gele ondertoon, een gouden en een zilveren kleur en ook een bruine oogschaduw die zo goed als geen shimmers bevat.

Ik bracht als eerste de roze kleur aan op mijn volledige ooglid, tot onder de wenkbrauwen. Nadien ga je de gouden kleur als eyeliner gaan aanbrengen zowel onder het oog als langs de bovenste wimperrand. De beige/gele tint breng je aan in je binnenste ooghoek. Nadien neem je de zilveren kleur en breng je die ook aan op het volledige ooglid tot onder de wenkbrauwen. Met de bruine kleur ga je ook eerst langs de onderste en bovenste wimperrand, en nadien ga je diezelfde kleur ook in je buitenste ooghoek gaan aanbrengen, zo blenden tot in de crease. Als laatste stap ga je nog even over de bruine kleur met de gouden oogschaduw.
Heel wat shimmers, in het echt is het net iets meer opvallend dan op foto, maar ik vind het wel een mooie look!

De 5 Couleurs in Cuir Cannage bevat heel wat neutrale, bruine tinten, waar je eigenlijk nooit verkeerd mee kan doen. Deze heeft ook drie shimmer kleurtjes, een lichte beige kleur, een koperen tint en een donkerbruine kleur. En daarnaast nog een gewone donkerbruine kleur en een caramel tint.
Ik vond het iets moeilijker deze alle vijf in één look te gebruiken.


Ik bracht als eerste de koperkleur aan op het volledige ooglid. De lichte kleur bracht ik aan in de binnenste ooghoek, en blende ik een beetje uit naar het midden van het oog. De donkerste kleur bracht ik aan in de buitenste ooghoek, uitgewerkt tot in de crease, met daarover de donkere shimmer kleur. De koperkleur bracht ik, samen met de donkerste tint, ook onder het oog aan.

Wat denken jullie van de kleuren? En wat is jullie favoriete palette?