Mogelijk gemaakt door Blogger.

Family Favorites: Noah


Ik heb een leuke nieuwe rubriek voor jullie, ik laat enkele van mijn familieleden aan het woord, om zo te weten te komen wat hun favoriete items zijn. Leek me wel een leuk idee, zeker met de feestdagen in het vooruitzicht, krijg je misschien zelf enkele ideetjes voor als je cadeautjes moet beginnen uitdelen.
Vandaag my little guy, mijn zoontje Noah, die momenteel net zeven geworden is!

Natuurlijk, als je aan eender welk kind vraagt wat hij dolgraag zou willen krijgen, dan kiezen die sowieso speelgoed! Hier ook, dus dat is geen verrassing. Hij is momenteel volop bezig aan lijstjes voor de sint en kerstman, en dat is eigenlijk heel uiteenlopend, van gezelschapsspelletjes en tekenspullen tot natuurlijk auto's en superhelden.
Voor zijn verjaardag was hij vooral ook heel blij met Furby!
Ik moest ook model zijn, dus een fototoestel is misschien ook geen slecht cadeau ;)

Maar als je niet zo een standaard cadeautje wilt geven, geen speeltje die toch maar bij de rest van de hoop beland (geloof me, het is hier een serieuze berg), is het ook wel leuk om iets praktisch te geven, wat ze eigenlijk ook heel erg leuk vinden, en de mama ook!
Zo is Noah dol op gemakkelijke kledij, als hij van school komt, moet die spannende jeans zo snel mogelijk uit, dus een stoer en makkelijk kledij-setje is altijd een aanrader. Hier draagt hij een setje van June & Jack, dus een hoody en trainingsbroek, en ook het t-shirt (ze hebben er superleuke t-shirts).

Op de foto zie je ook het superleuke dekbedovertrek van Mistral Home, heel zacht en warm en de print is perfect voor stoere jongens, auto's en brandweerwagens, al hebben ze er nog met diertjes ed. Leuk om cadeau te geven, samen met een autootje of een brandweerwagen bij. Hij is sowieso ook dol op gezellig in de zetel zitten, dus een dekentje op zich, of wat je steeds vaker begint te zien een onesie, is ook altijd leuk, misschien samen met een dvd of een boek erbij.

Ook een favoriet hier, is het bad en de douche. Dus bad- en doucheproducten zijn hier zeker een aanrader. Noah dol is op de Lush badproducten en van die leuke producten die hij zelf kan gebruiken als hij onder de douche staat zoals de Bodysol Kids voor lichaam en haar, ze hebben die in hele leuke geuren (deze groene is kiwi), je kan die ophangen en zo kan hij makkelijk zelf de zeep eruit knijpen. Je kan zelf een setje gaan maken met een leuk badspeeltje, haarborstel en toffe handdoek/washandje van iets dat ze leuk vinden erbij, en je kan niet misdoen!

Hopelijk vonden jullie het leuk om lezen, en vinden jullie het handige tips! Als je zelf nog leuke ideetjes hebt voor kinderen, laat het gerust weten bij de comments!