Mogelijk gemaakt door Blogger.

& Other Stories - Autumn Look


Ik had jullie kerst-artikeltjes beloofd, maar we moeten toch nog een beetje geduld hebben, we zijn uiteindelijk nog maar begin november. Vandaag laat ik jullie eerst nog kennismaken met een mooie selectie uit de herfstcollectie van & Other Stories. Opvallend aanwezig is de kleur rood, vooral voor lippen én wangen, de ogen mogen dan weer iets rustiger zijn.
Kijk snel eens mee:Als eerste zien jullie hier de & Other Stories Lip Color in de kleur Montagnac Berry, inderdaad een donker bessenrood, die heel makkelijk aanbrengt. Ik grijp zelf niet echt vaak naar zo een donkere, opvallende kleurtjes, maar ik moet zeggen dat ik toch meer en meer vind dat ze me best wel staan.

Ook rood en opvallend, is de Cheek & Lip Tint in de kleur Kick Pleat Red (ik heb er al eentje in Swivel Pink, en vind dat echt een superproduct). Het is dus een kleurtje dat je zowel voor je lippen als voor je wangen kan gaan gebruiken, vreemd misschien die opvallend rode kleur als blush, maar je kan hem heel goed gaan uitwrijven zodat je een mooie blos krijgt. Voor je lippen kan je hem gerust meer gaan opbouwen. Ik bracht hem voorlopig enkel aan op de wangen, want was echt wel benieuwd naar dat resultaat.

Bij zoveel rood mogen de ogen best wat rustiger gehouden worden. Perfect dan zijn deze oogschaduw in Mocakdo Carbon, een grijs-bruin kleurtje, en een oogpotlood in de kleur Suede Grey, een donkergrijze kleur.
De oogschaduw heeft een matte finish en komt heel natuurlijk over, en het oogpotlood is best goed gepigmenteerd en voelt heel zacht bij het aanbrengen. Ik combineerde ze beide samen, voor een natuurlijk effect, de oogschaduw gewoon op het bewegend ooglid, zonder meer, en het ooglid bracht ik gewoon op de waterlijn aan. Beetje mascara erbij en hop, een natuurlijk look in een handomdraai!
Hier draag ik dus de Montagnac Berry op de lippen, de Kick Pleat Red op de wangen, 
de oogschaduw en het oogpotlood.

Bij de nieuwe herfstproducten zitten ook enkele nieuwe kleurtjes nagellak, zoals deze Pointelle Flesh, een nude tint, en Tussah Ebony, een zwarte kleur. Ik gebruikte eerder al de Loden Green van het merk, en daar was ik heel tevreden over, zowel van de kleur als van het gebruik van de nagellak, ze brengen heel makkelijk aan, zonder strepen, met een handig borsteltje, en blijven ook lang mooi op de nagels.
Ik ben nog niet helemaal overtuigd van de nude/bruine kleur, al was die wel heel dekkend na één laagje, de zwarte kleur was dan iets te licht en had twee lagen nodig, maar die vind ik wel heel mooi en fancy!

Wat denken jullie van deze producten?

Producten verkrijgbaar in de winkel in Antwerpen of Brussel, of online.