Mogelijk gemaakt door Blogger.

Nail Happiness @ The Body Shop


Heb jij de nieuwe Colour Crush nagellak collectie van The Body Shop al gespot? Het is een regenboog van 24 kleurrijke tinten, waar je instant Happy van wordt!
Vandaag laat ik jullie kennismaken met vier toffe kleurtjes, en enkele accessoires!

De nagellak is een koopje, zes euro per flesje, maar daarnaast is het ook een heel fijn product! Bevat geen agressieve chemicaliën, is volledige vegetarisch want hij bevat geen dierlijke stoffen, en is natuurlijk ook niet getest op dieren! Het is een nagel vriendelijke formule, verrijkt met een zijdezachte Community Fair Trade marula-olie en een hoogglans finish die ook snel droogt!

Hoewel de lak geen agressieve stoffen bevat, dekt de lak echt heel goed! Na één laagje is het eigenlijk al volledig egaal en mooi gedekt, twee laagjes maakt de kleur iets intenser. Het kwastje is handig in gebruik en lakt ook heel makkelijk. Hij droogt inderdaad ook heel snel, wat ik altijd fijn vind!
Ik toon jullie de kleurtjes Red my Mind, het perfecte rode kleurtje, Mint Cream, een mooi muntgroen, Rosy Cheeks, een schattige roze kleur, en The Body Shop Green, een donkergroene kleur.

Naast nagellakjes zijn er ook enkele andere producten voor de nagels beschikbaar. Zo is er ook een 2-in-1 top- en basecoat (€6), een Nail Art Pen (€5), een nagellakremover met verzorgende formule (€8.50) en een nagel-verzorgingssetje.
De Nail Dotting Pen heeft twee verschillende uiteinden en perfect te gebruiken voor Nail Art. De fijne punt is perfect om kleine stipjes en fijne lijntjes aan te brengen, de dikkere punt maakt het makkelijk om grote stippen te zetten en grotere delen in te kleuren. De stipjes lukten perfect bij mij, de lijntjes iets minder!
Het verzorgingssetje komt in een leuke case, en bevat een nagelschaartje, een nagelknipper, een pincet, een vijltje en een bokkepootje.

Wat denken jullie ervan?

Tip: je kan ook Happy Nails setjes kopen in samenwerking met Nail Art artiste Elfi De Bruyn, die twee setjes samenstelde met daarin elke 3 kleurtjes nagellak. De opbrengt gaat naar de een goede doel  die zeehonden in nood helpt. De setjes kosten €15/st.