Mogelijk gemaakt door Blogger.

USA Haul


Wie me volgt op instagram of twitter had het misschien al gelezen, mijn vriend is onlangs teruggekomen van een tripje naar Amerika, en de lieverd dat hij is, heeft hij het één en het ander voor mij meegebracht. Hij is echt op zoek gegaan naar de winkels waarvan ik gezegd had, moest je die tegenkomen wil je daar eens binnengaan voor mij, dus ik was wel heel benieuwd toen hij terug was, maar vooral ook heel blij om hem terug te zien, want ik heb hem echt wel gemist!
Maar omdat jullie mee met mij benieuwd waren (op mijn instagram-foto te merken), vandaag een overzichtje! Denk maar aan Sephora, Bath & Body Works, ...
Eerst wat Sephora spulletjes! Ik had een lijstje meegegeven, die hij afgegeven had aan de verkoopsters daar, en enkel één stuk van daarop hebben ze niet gevonden, dus ik was heel blij!
Het Pink Marshmallow Buttercream setje van Philosophy, ruikt heerlijk en ziet er cute uit, en het Cheeky Sweet Spot huisje van Benefit, met heel wat blushes, een bronzer en een highlighter.

Daarnaast ook twee eyeliners, de Kat Von D Tattoo Liner en de Benefit They're Real Push-Up Liner (had ik ooit een miniatuur van en vond ik geweldig). De Facial Radiance Pads van First Aid Beauty, duo highlighter Candlelight Glow van Too Faced, en de Dollface Blush van Tarte.


Daarnaast ook enkele beautyspulletjes die hij gewoon meebracht uit de supermarkt daar en een heleboel anti-bacterial handgels van Bath & Body Works:
Secret deodorants, Maybelline Instant Age Rewind Eraser (ik was benieuwd naar de concealer, maar dit is meer een foundation, maar ben ook benieuwd naar het resultaat) en enkele EOS lippenbalsems. Ik gebruik momenteel de roze gestreepte, coconut milk, en die is super!

Hier kan ik echt wel een tijdje mee verder, heel wat leuke handgels van Bath & Body Works (ik gebruik die heel vaak), ik was echt superblij met de verschillende geurtjes, heel wat kerst en winterse geuren, maar er zitten ook nog enkele zomerse bij.

Ook enkele non-beauty items, zoals een superleuke portemonnee die hij voor me vond in leopard-print, en witte Converse sneakers (my first pair). Hij bracht ook nog enkele t-shirts mee voor me, maar die staan niet op de foto.

Last but not least, hij ging voor mij op zoek naar een cupcake-zaak, namelijk Sprinkles Cupcakes. Ik volg die zelf via Instagram en vind ze altijd zo leuk omdat ze heel toepasselijk zijn bij mijn blog! Ik wou dan ook dolgraag bestekjes en bordjes zodat ik ze kan gebruiken voor bij mijn foto's op mijn blog, en hij heeft het gevonden, heeft er zelf een cupcake'je gegeten en ook enkele spulletjes meegevraagd voor mij, so sweet!

Ok, ik kan officieel wel zeggen Best Boyfriend Ever!! Love you Babe!
Wat denken jullie van al mijn nieuwe spulletjes? Als je benieuwd bent om één van de producten van dichterbij te zien, swatches ed, laat het zeker weten bij de comments!