woensdag 23 juli 2014

Benefit - They're Real Push-Up Liner


Eyeliner aanbrengen, voor mij niet altijd het gemakkelijkste wat er is. Toen ik over het nieuwste product van Benefit las, een eyeliner die voor iedereen makkelijk is om aan te brengen, namelijk de They're Real Push-up Liner, was ik direct benieuwd!
Ik had al goede en iets minder goede ervaringen gelezen, dus ik wou hem wel dolgraag zelf eens proberen, en dankzij de lieve Deb van Beautygoddess, die 10 mini-liners mocht weggeven van Benefit, was dat nu ook mogelijk, aangezien ik er eentje gewonnen had!
Lees snel verder voor mijn ervaringen:

De They're Real Push-up Liner is een gel eyeliner in penvorm, met een schuin afgesneden applicator, gemaakt van zacht materiaal. Hij volgt zo de vorm van je ooglid en maakt het daarom makkelijk om een lijntje te trekken. Onder de hoekvormige tip is er ook een platte, brede beschermlaag, die de wimpers voorzichtig opzij duwt om zo de eyeliner zo dicht mogelijk bij de wimperrand aan te brengen.

Om ervoor te zorgen dat de eyliner uit de pen komt, moet je onderaan draaien. De eerste keer hoef je best een aantal keer te draaien, maar nadien is het gewoon een twee- à drietal keer. Er zit ook een oranje afsluitdopje bij, die je in de applicator steekt, om zo ervoor te zorgen dat de eyeliner niet uitdroogt. Ik moet zeggen, als ik het erin stak kwam er wel altijd product naar boven, waardoor je dan natuurlijk wel een beetje verliest en het wat een smosboeltje werd, dus voorlopig heb ik het er even afgelaten en heb ik ook niet de indruk dat de eyeliner echt is opgedroogd.

De eyeliner is zwart met een matte finish, en is waterproof. En hij blijft echt heel goed zitten. Hij heeft vorig weekend de hitte doorstaan, inclusief zwembad, en 's avonds zag het er nog altijd heel mooi uit!
Ik vind het echt een geweldig product, eyeliner aanbrengen lukte direct heel vlot voor mij. Je kan er echt heel fijn mee werken en ook een mooie wing lukt heel goed. Ik begin eigenlijk in het midden van mijn oog, zo verder naar de buitenkant en daarna van het midden naar de binnenste ooghoek toe.

Ik ben echt helemaal verkocht, en als deze op is ga ik sowieso voor de fullsize versie. Alvast heel erg bedankt aan Deb en Benefit, dat ik de kans kreeg om dit fijne product uit te testen!
Wat denken jullie ervan?

Benefit - They're Real Push-up Liner 
1.4g - €25 
In België te koop bij Inno

23 opmerkingen:

 1. Ik heb deze al enkele malen gepasseerd in de Sephora maar telkens niet meegenomen door de gemengde reviews. Ik denk een dupe te hebben gevonden bij Maybelline die ik eerst wil gaan proberen en dan zien we wel :)

  Bij jou ziet het er in ieder geval wel geslaagd uit. Kun je het ook gemakkelijk terug weer verwijderen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Saraya Callewaert23 juli 2014 om 21:08

  Dat ziet er goed uit!
  Zal ik zeker ook eens proberen :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, ik wist niet dat Maybelline iets gelijkaardigs had, ga ik zeker ook eens voor kijken.
  Het is waterproof, maar met een waterproof-remover lukt dat perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie foto's heb je gemaakt en het resultaat ziet er super goed én strak uit!!
  De eyeliner oogt mooi zacht en ik vind het ook een pluspunt dat hij niet glossy is maar eerder een beetje mat. Nog heel veel plezier ermee!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Is Benefit te verkrijgen bij Inno?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb er al goede en slechte reviews van gelezen dus ik ben eigenlijk wel benieuwd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zelf vind ik het ideaal dat het gewoon in zo'n pen zit en dat je mooi resultaat hebt, wat ik bij jou zie is gorgeous! Ik lees veel reviews erover, van dikke pluspunten tot aan de mindere varianten. Ik denk dat dit een product is wat je echt moet ervaren. Ben benieuwd! Leuk trouwens dat je het item hebt gewonnen bij Deb! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik vind hem mooi! Heb er ook al slechte reviews over gelezen, maar dit ziet er toch erg goed uit

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Toch eens een positieve review. Ik las echt overal dat de gel echt super droog is en dus helemaal niet goed uitsmeerde. Maar het valt dus mee bij jou?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nu ben ik dus echt benieuwd! Dit is één van de weinige positieve reviews die ik hierover las!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Moet lukken dat ik iets gelijkaardig op het vliegveld zag liggen vorige week! Had ik dit al gelezen... het resultaat is echt prachtig. En als ie al die activiteiten kan doorstaan, ben ik nog meer geïntegreerd :D


  x Aurélie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb 'm ook maar ik kan er nog niet echt goed mee werken. Meer oefenen dan maar I guess.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw die moet ik me precies ook aanschaffen! ik en eyeliner zijn niet de beste vrienden -.-

  Xx

  http://laviedemaximee.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vond het ervoor ook altijd heel moeilijk, maar met deze lukt het mij echt perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik kan met een normale eyeliner niet werken, deze ging van in het begin vlot!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik ben echt fan!! Ben wel benieuwd naar andere gelijkaardige producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ja, ik was ook een beetje afwachtend toen ik het probeerde, maar vind het echt top!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ja, voor mij doet hij het echt goed! Is nu wel warm, hopelijk droogt hij niet uit eens het wat kouder wordt, maar dat denk ik nu niet echt.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ja, ik was er heel blij mee! Ik kan minder goed overweg met een gewone eyeliner, dus het ligt waarschijnlijk wel wat van persoon tot persoon. Bedankt voor je fijne reactie!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ah, blij dat jij het leuk vind! Nogmaals bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Lucky you for winning a mini, Petra! I bought this right when it came out, but a month later I feel I am STILL experimenting with it. I don't think it'll really replace my gel liner, but I do really love the tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. thestyleavenue28 juli 2014 om 22:02

  super! ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram