Mogelijk gemaakt door Blogger.

Happy Halloween


Vrijdag was het Halloween, het is nu wel al voorbij, maar wou toch nog enkele foto's online zetten. Wij organiseerden een klein feestje, zodat de kindjes hun konden verkleden en even bij de buren aan de deur gingen bellen. Het eten was niet echt aangepast, maar ik zorgde wel voor een Halloween-cake als dessert en heb mezelf ook aangepaste make-up aangemeten.Aangepaste versiering, oranje ballonnen een gezichtje gegeven en wat bordjes ed in thema, en pompoen-cake, gewoon vanille-cake, met chocoladestukjes en afgewerkt met choco, en er brandde ook een Yankee Candle Halloween Wax Melt in de geur Ghostly Treats.

The little guy wou heel graag verkleed zijn als Zombie uit Thriller (hij is fan van Michael Jackson), dus schminkte ik hem volledig in het groen, met wat zwarte vlekken en zwarte ogen. Hij was er alvast heel blij mee.

Ik koos voor mezelf voor een soort van buikspreekpop. Ik was even op Pinterest op zoek gegaan naar leuke voorbeelden, en dat proberen nadoen.
Qua make-up was het dus vooral de wangen heel sprekend laten uitkomen, met blush, maar ook met wat donkere lijnen eronder zodat ze echt er wat uitspringen. De lippen werden heel klein gemaakt, dus eerst foundation over de lippen om ze dezelfde kleur wat van de huid te geven, daarna met een lippotlood de nieuwe vorm tekenen en inkleuren en dan er nog met een lipstick overgaan (best met penseeltje om zo fijn mogelijk te kunnen werken). Met twee zwarte lijntjes en aan de binnenkant een witte lijntje kan je makkelijk de buikspreek-mond maken.
De ogen moesten dan ook weer heel opvallend zijn, qua oogschaduw gebruikte ik goud met zwart, maar het opvallendste is natuurlijk het wit onder de ogen, met daaronder nog een zwart lijntje en ook valse wimpers, zowel onderaan met enkele kleine plukjes, als boven waar ik voor hele opvallende wimpers koos. De wenkbrauwen ook nog even donkerder maken en klaar!

Wat denken jullie ervan? Spooky, of toch niet zo?